Hovimuusikko Ilkka raottaa vauvakuplansa verhoa – tuore isä ja pieni poika pääsivät jo ulkoilemaan: "Rinta rottingilla, mutta vähän epävarmoin ottein"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta

Hovimuusikko Ilkka jakoi hellyttävän isyyshetken sosiaalisessa mediassa. 

Hovimuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki ja radiojuontaja Anni Hautala saivat esikoisensa marraskuun alussa. Ensimmäistä kertaa isäksi tullut Ihamäki esitteli hetken tuoreesta isyysarjestaan Instagram-seuraajilleen marraskuun puolivälin tienoilla. Kuvassa ylpeä isä työntelee peiteltyjä rattaita. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Joku kyseli, että miks ei oo muutamaan viikkoon kuulunut mitään uutta hovimuusikko-rallia Aamulypsyssä. Noh, tässä on ollut kotirintamalla vähän kädet täynnä. Tänään päästiin ekaa kertaa yhdessä ulos! Pieni poika loikoili vaunujen lämmössä ja mä työntelin menemään rinta rottingilla, mutta vähän epävarmoin ottein! Ja sain muuten tehtyä uuden sanoituksenkin. Se kuullaan pe-aamuna Lypsyssä, Ihamäki sanailee kuvatekstissään. 

Ihamäki pääsi heti marraskuun alussa vauvansa syntymän jälkeen viettämään jo ensimmäistä isänpäivää. 

Radio Suomipopin Aamulypsy-remmiin kuuluva Hautala ja toisinaan siellä vieraileva Ihamäki ilmoittivat vauvauutisesta alun perin melkoisella uutispommilla suorassa radiolähetyksessä toukokuussa.

Uutinen on varsinainen yllätys, sillä pariskunta ei ollut hiiskunut julkisuuteen suhteestaan. Myöhemmin Hautala ja Ihamäki julkaisivat Instagram-tileillään yhteiskuvan, joissa näkyi Hautalan pyöristynyt vatsa. 

Lue myös:

    Uusimmat