Rääväsuinen Jaajo Linnonmaa väittää: "Julkisen sanan neuvosto yhteydessä viikoittain"

Suorasukaisesta puhetyylistään tunnettu radiojuontaja Jaajo Linnonmaa on joutunut vitsiensä vuoksi myös ongelmiin. 

Hjalliksen keskusteluohjelmassa nähtiin vieraana perjantaina 13.5. radiojuontaja Jaajo Linnonmaa

Mies kertoo, että hänen vitsinsä eivät tule ilmaiseksi, sillä Julkisen sanan neuvosto on hänen yhteydessä melkoisen usein. 

– Siinä kohtaa, kun Julkisen sanan neuvosto ottaa yhteyttä, tulee aina mietittyä, olenko minä oikeasti mennyt sanomaan jotakin tuollaista. JSN ottaa minuun yhteyttä lähes joka viikko, Linnonmaa heittää pilke silmässä.

– Toistaiseksi olen joutunut pyytämään vain muutaman kerran julkisesti anteeksi, mutta se varmasti kuuluu tähän hommaan, Linnonmaa sanoo. 

JSN:stä todetaan, että se toimii ratkaisemalla käsittelyyn otetut kantelut. Viimeksi Aamulypsystä annettiin päätös 22.10.2015. Se oli langettava. Sitä edellinen kantelu ratkaistiin 14.10.2014. Päätös oli vapauttava.

JSN:n toimintatapoihin ei tavallisesti kuulu olla yhteydessä toimituksiin muutoin kuin pyytämällä päätoimittajalta vastausta käsittelyyn otettuihin kanteluihin. Poikkeustapauksissa kanteluasiaa voidaan joskus sovitella. Aamulypsyä ei kertaakaan ole soviteltu.

Katso videolta, kun Jaajo Linnonmaa kertoo työstään aamuradion juontajana. 

Hjallis perjantaisin kello 21:00. Hjalliksen aikaisemmat jaksot näet Katsomosta.

---

Artikkelia korjattu 14.5.2016 klo 20.17: Otsikkoa muokattu. Lisätty otsikkoon lainausmerkit korostamaan, että kyseessä on haastateltavan sitaatti. Lisätty loppuun huomiot JSN:n toimintatavasta.

Toisin kuin jutussa väitettiin, Aamulypsystä on tullut noin yksi kantelu vuodessa. JSN ei myöskään ole ollut Jaajoon yhteydessä viikoittain.

Myös videon otsikkoa korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja