Raaka Netflix-dokkari kuohuttaa: Elinkautiseen tuomittu murhaaja tappaa kissanpentuja ja taltioi videolle ihmisen paloittelun

Tiedätkö, kuka on Luka Magnotta? Kolmiosaista Netflixin Don’t F**K With Cats: Hunting an Internet Killer -dokumenttisarjaa on kutsuttu häiritsevimmäksi sarjaksi aikoihin. Sarja pureutuu kissojen tappajana ja murhaajana tunnetun kanadalaisen Magnotan elämään kulissien takana.

Magnotta syntyi vuonna 1982 Torontossa ja hänen ristimänimensä oli Eric Kirk Newman. Hän vaihtoi nimensä Luka Rocco Magnotaksi vasta 2000-luvulla.

Dokumentista selviää muun muassa, että Magnotta kärsi vakavista mielenterveysongelmista, hänen vanhempansa erosivat ja äiti kuvaili isää ”ylpeäksi natsiksi”, jolla oli taipumusta väkivaltaisuuteen.

Magnotta sai pitkään kotiopetusta ja kun hän lopulta meni kouluun, häntä kiusattiin rankasti.

Järkyttävää katsottavaa

Vuonna 2010 Magnotta alkoi levitellä internetissä videoita, joilla hän tappoi kissanpentuja kuristamalla tai hukuttamalla. Yhdellä videolla iso käärme söi kissan.

Kaksi vuotta myöhemmin Magnotta tappoi 33-vuotiaan tietokonetekniikan opiskelijan Kiinasta ja julkaisi siitä videon.

Magnotta paloitteli opiskelijan ruumiin ja lähetti ruumiinosia Kanadan konservatiivien ja liberaalien puolueiden päämajaan sekä kahteen alakouluun.

Magnotta suorittaa nyt elinkautista vankilatuomiota.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja