Pyhimykseltä paljastus uutuuskirjassa: Tekstaili aikoinaan mukavan naisen kanssa – lopulta selvisi yllättäen, kenestä oli kyse

Teflon Brothers -yhtyeen tuore uutuuskirja Teflon Bible pureutuu yhtyeen historiaan ja elämäntapahtumiin.

Teflon Brotherista tuttu Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo uutuuskirjassa ostaneensa 17-vuotiaana itselleen ja pikkusiskolleen liput Alanis Morissetten konserttiin. Heidän edessään oli istunut kaksi nuorta naista, joista toinen oli tullut kysymään rohkeasti kesken konsertin Kuoppalalta puhelinnumeroa.

– Tekstailtiin mimmin kanssa jonkin aikaa ja koitettiin sopia tapaamista, mutta mimmi vetosi aina kiireisiin bändin kanssa. Ihmettelin, miten jollain 14-vuotiaalla voi olla niin paljon kiireitä bändin kanssa, muusikko kertoo kirjassa.

Paria viikkoa myöhemmin Kuoppala huomasi tutut kasvot Iltalehdessä, jossa esiteltiin suomalaisen popmusiikin uusin ilmiö: Tiktak. Tyttö, jonka kanssa Kuoppala oli vaihdellut viestejä oli yhtyeen solisti Petra Gargano.

Kuoppala muisteleekin MTV Uutisten haastattelussa tapahtunutta kohtaamista lämmöllä, vaikka viestittely Garganon kanssa loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanut. He ovat myöhemmin kyllä nähneet toisensa eri tilaisuuksissa, mutta Kuoppala myöntää olevansa hieman vaivaantunut sattuneesta.

– Olemme puhuneet (Petran kanssa), että pitäisi tehdä joku yhteinen biisi. Luulen nimeksi tulevan Alanis Morissetten, Kuoppala toteaa hymyillen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja