Putous-tähti Mari Perankoski muistelee ikimuistoista kenraalilähetystä – Antti Holman näyttävä sisääntulo kaatoi näyttelijän

0:51
Mari Perankoski paljastaa, mikä Putous Allstars -kollega Pilvi Hämäläisessä yllätti

Mari Perankoski tekee paluun Putoukseen tänä lauantaina. 

Vanhat Putous-konkarit palaavat tänä syksynä lavalle, kun suosikkiohjelman Allstars-kausi käynnistyy. Yksi sinisen paidan ylleen vetävistä tähdistä on vuosina 2014 ja 2015 Putouksessa mukana ollut Mari Perankoski. 

Perankoski muistetaan muun muassa sketsihahmokisojen Alli Kaattorina sekä Karjalan Kandalfina. Tulevaa suoraa lähetystä hän kertoo odottavansa jännittynein tunnelmin. 

– Kyllä siellä varmaan jotain hämmentävää tulla näkemään, hän vihjailee mystisesti. 


Perankoskelle on aikoinaan Putouksen kenraaliharjoituksissa sattunut ja tapahtunut. Kerran hän sai pari tuntia ennen lähetystä painiharjoituksissa leukansa sijoiltaan. Myös eräs toinen kenraaliharjoitus on jäänyt naisen mieleen. 

– Yhdessä kenraalissa Antti Holma levitti kätensä, kun hän saapui. Minä olin sen toisen käden takana ja kaaduin kyllä selälleni sieltä. Rakkain muisto on tietenkin painiminen Essi Hellénin kanssa, joka on jännästi tuottajana täällä. Kyllähän siinäkin saa tavallaan painia, henkistä painia, hän nauraa. 

Mikä Putous-kollega Pilvi Hämäläisessä yllätti Perankosken? Katso haastattelu ylhäältä!

Putous lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja