Putous-näyttelijät paljastavat, minkälaisia yhteydenottoja ovat saaneet faneilta: "Saimme Haminasta valtavan ison paketin"

Ushma Olava ja Joonas Kääriäinen kertovat Putous-fanien yhteydenotoista 1:04
Katso videolta, minkälaista postia Putous-näyttelijät saivat Haminasta, ja miksi eräs sukuseura otti Joonas Kääriäiseen yhteyttä!

Putous-näyttelijät Ushma Olava ja Joonas Kääriäinen kertoivat tunnelmiaan toisen livelähetyksen jälkeen.

Putous-näyttelijät Ushma Olava ja Joonas Kääriäinen olivat toisen livelähetyksen jälkeen 28. tammikuuta varsin rauhallisin mielin, vaikka heillä olikin nyt vähemmän aikaa valmistautua verrattuna ensimmäiseen livelähetykseen.

– Kun tämä alkoi (2. lähetys), niin ei ollut repliikin repliikkiä päässä. Jotenkin sellainen hahmotushäiriö koko ajan. Sitten, kun tätä tehdään, niin jotenkin ne sieltä sitten tulevat, Olava kertoi MTV Uutisille.

Kääriäinen oli samoilla linjoilla.

– Aika pitkään viikolla piti vielä säätää asioita ja kirjoittaa sekä muokata tekstejä. Sitä tehtiin aika pitkään, jopa lauantaiaamuun asti. On se tiukka, kun on tekoaikaa 4–5 päivää, Kääriäinen kertoi.

Livelähetyksen kulku elää vielä lähetyspäivänäkin: asioita pudotellaan pois ja muokataan lähetyksen kestoa.

– Vielä saman päivänkin aikana sieltä putoaa jotakin pois tai täytyy olla jotakin varalla. Sarjapudottajat on ehkä sellainen, mitä eniten muokataan, Olava kertoi.

Putouksen tekeminen on hyvin kokonaisvaltaista, ja Olava onkin tehnyt muuhun elämäänsä liittyvän huomion.

– Sellaisen olen huomannut, että haluaa rauhoittaa muun elämänsä. Kun täällä kaivelee aivonystyröitänsä tiistaista asti, niin ei sitä oikein meinaa jaksaa muuta, Olava kertoi.

– Jos jotain muuttaisin, niin sen, etten tänään juhli aamukuuteen asti. Ehkä sen takia oli myös hiukan tiukka aikataulu, että tiistaina oli vielä vähän isoa silmäpussia ainakin itsellä, Kääriäinen tokaisi huvittuneena.

Ensimmäisen livelähetyksen jälkeisestä juhlinnasta tarkemmin kysyttäessä Olava ja Kääriäinen olivat kuitenkin salamyhkäisiä.

– Ei kommentteja enempää, jotkut juhlivat ja jotkut eivät, Kääriäinen paljasti.

Olavan sketsihahmo on Mursu ja Kääriäisen eläkeläisrouva Esteri Vakkilainen.

Katso jutun alussa olevalta videolta, minkälaista postia Putous-näyttelijät saivat Haminasta, ja miksi eräs sukuseura otti Joonas Kääriäiseen yhteyttä!

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat