Putous-finalistit paljastivat lempiruokansa: Verta, lenkkimakkaraa ja keskiolutta

Putous-ohjelman sketsihahmokilpailun finalistit Karim Z. Yskowicz ja Veli Sikiö paljastivat lempiruokansa Makuja-sivustolle.

Simpeleen nuori musiikkilupaus Veli Sikiö paljasti aamulla Huomenta Suomen Makuja-ohjelmassa olevansa melko huono ruoanlaittaja. Velin keittiöbravuureihin kuuluvat lähinnä erilaiset mikroruoat. Mutta mitä Veli sitten söisi mieluiten, jos osaisi ruokaa laittaa?

– Lempiruokiani ovat veriletut, verimakkara ja veri eri muodoissa. Myös verihyytelö ja verinen pihvi maistuvat. Jälkiruoaksi syön mieluiten rosollia, koska se näyttää vereltä. Lempijuomani on naudan tai sian veri, palloittelen niiden välillä, Veli toteaa.

"Kerran viikossa täyty otta kunnon känni"

Iki-ihanan somelaisen Karim Z. Yskowiczin ruokavaliossa korostuvat tietysti suomalaiset perinneruoat. Itsehän Karim ei ruokaa tee, vaan ruoanlaitto jää miehen mukaan muijalle. Karim mainitsee ruokasuosikeiksiin esimerkiksi karjalanpaistin, karjalanpiirakat, hernekeiton ja joulukinkun.

– Uuhh! Ne ovat suosikkejani ehdottomasti. Ja juhannuksena lenkkimakkara. Kerran viikossa täytyy myos otta kunnon känni. Lempijuomani on keskiolut.

Putouksen suuri finaali lauantaina 23.2.2013 MTV3-kanavalla klo 19.30!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja