Putouksen uusi esiintyjäkokoonpano julkistetaan! MTV Live näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä

2:27
Putouksesta nähtiin syksyllä myös täysin uudenlainen Putous Allstars -versio. Katso videolta, millaisia kommelluksia ohjelman 10 vuoteen on mahtunut!

Sinipaidat tulevat taas, mutta ketkä niihin tällä kertaa pukeutuvat?

Supersuosittu viihdeohjelma Putous jatkuu jälleen uudistuvana MTV3-kanavalla vuoden 2021 alussa. Putouksen esiintyjäkokoonpano esittäytyy keskiviikkona 18.11. MTV Live näyttää suorana lähetyksenä, kun uuden kauden esiintyjäkokoonpano julkistetaan kello 13.15 alkaen

Suomalaiset ovat saaneet nauttia Putouksen suorasta sketsiviihteestä jo 12 kauden verran ja seuraava kausi tekee jo ryminällä tuloaan. 

Kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti MTV:ltä kertoo, kuinka Putous on onnistunut pitämään pintansa vuodesta toiseen ja kuinka se on lunastanut paikkansa Maikkarin ohjelmistossa

– Putouksen sisällössä on erilaisia tasoja useille katsojaryhmille, ohjelma on viihdyttävää katsottavaa yhdessä vaikkapa koko perheen kesken. Putous kiinnostaa niin lapsia kuin heidän vanhempiaankin, ja sisällön suunnittelussa kiinnitetään tähän paljon huomiota, hän kuvailee.

Putous alkaa MTV3-kanavalla tammikuussa 2021!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja