Putin pilkkasi Joe Bidenia tappaja-kommenttien vuoksi: "Näemme usein muissa samoja ominaisuuksia kuin mitä meillä itsellämme on"

0:43
Twitterissä kuohuu salaliittoteoria uutisvideon takia – Bidenin esiintymistä väitetään tekaistuksi

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin kommenttien hänestä heijastavan lähinnä Bidenin omaa mielenmaisemaa.

Biden vastasi keskiviikkona ABC-yhtiön haastattelussa myöntävästi, kun häneltä kysyttiin, pitääkö hän Putinia tappajana, joka on vastuussa Navalnyin ja muiden oppositiohahmojen myrkyttämisestä.

– Näemme usein muissa samoja ominaisuuksia kuin mitä meillä itsellämme on, ja ajattelemme, että he ovat samanlaisia, Putin sanoi.

Putin toivotti 78-vuotiaalle Bidenille myös hyvää terveyttä ja korosti, että kyseessä ei ollut ironinen kommentti tai vitsi, vaan vilpitön toive.

Venäjä kutsui Yhdysvaltain-suurlähettiläänsä Anatoli Antonovin kotiin Bidenin kommenttien vuoksi. Antonov matkustaa viikonloppuna Moskovaan konsultaatioita varten.

Edellisen kerran Venäjän kutsui Yhdysvaltain-suurlähettiläänsä konsultaatioihin, kun länsimaat pommittivat Irakia vuonna 1998.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja