Mainos

"Puskin kehoani äärirajoille" – fitnessmalli paljastaa kärsineensä epäterveestä pakkomielteestä

Australialainen 25-vuotias fitnessmalli Lauren Simpson muutti elämänsä – eikä siihen suuntaan, mihin luulisi! Hän puhuu nykyisin yliliikunnallista elämäntapaa vastaan, kertoo Daily Mail.

Mallina edelleen toimiva Simpson oli ennen piinallisen laiha. Aiemmin terveellisestä treenaamisesta oli tullut epäterve pakkomielle.

– Ajoin itseni maan rakoon tuntien cardio-treenillä ja huonoilla ruokavalinnoilla, Lauren Simpson sanoo.

– En tiennyt ruoan tärkeydestä kehon polttoaineena, ja pian se verotti terveyttäni. Puskin kehoani äärirajoille minimaalisella ruoan määrällä. Vein ”fitness-hulluuden” epäterveeseen ääripäähän.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Simpson ahdistui, jos ei saanut treenata kahta kertaa päivässä. Hän ei tuolloin ymmärtänyt, että hänen suhteensa sekä omaan kehoon että ruokaan oli pahoin vääristynyt.

– En treenannut, koska rakastin sitä (kyseessä oli kuin kotityö), ja rajasin itseäni ruokaryhmien ja kalorien avulla. Tämä ei vaikuttanut vain kehooni, vaan myös suhteeseeni perheen ja ystävien kanssa, Simpson kuvaa.

Lopulta Simpson näki itsensä realistisin silmin: hän oli vetäytynyt, väsynyt ja mielialatkin heittelivät

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nykyisin Simpson uhkuu positiivista asennetta ja iloa. Simpson pelastui hankkimalla treenaajan, joka opetti hänelle terveen suhteen ruokaan ja liikkumiseen. Aiemmin Simpson ei esimerkiksi nostellut painoja, koska pelkäsi näyttävänsä ”möykyltä”. Nykyisin hän rakastaa raskaita painoja ja voimiaan.

– Alussa oli vaikeaa päästää irti, mutta ajatusmaailmani kuitenkin hitaasti muuttui.

Nykyisin Simpson kyykkää 110 kilon painon kanssa ja tosallistuu pian australialaisiin painonnostokisoihin. Hän syö lähinnä kasviksia, salaattia, ruskeaa ja valkoista riisiä ja bataattia. Simpson on myös lopettanut päivätyönsä voidakseen omistaa aikansa fitness-maailmalle ja terveelliselle elämälle.

Lisää inspiraatiota videoista:

0:38

1:31

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.