Puolustusministeri Antti Kaikkonen ylpeänä poikansa taidoista – paljasti viimein pikkuisen nimen

Puolustusministeri Antti Kaikkonen kertoo keskustelustaan Yhdysvaltain puolustusministerin kanssa:"Meillä on hyvä puolustusyhteistyö" 3:30
Videolla Kaikkonen kertoo myös, millaista keskustelua käytiin Suomen hävittäjähankkeesta ja miten hankkeen tarjouskilpailu etenee.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen julkaisi Twitterissä hellyttävän viestin.

Puolustusministeri ja keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen puolisonsa Jannika Ranta saivat lapsen heinäkuun lopussa vuonna 2020. Kaikkonen on kertonut pienen poikansa kuulumisistaan sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen. Aiemmin hän on puhunut pojastaan Pikku-A-nimimerkillä.

Uusimman Twitter-päivityksen myötä hän paljastaa kahdeksan kuukautisen poikansa etunimen.

– Pikku-Alvar, 8kk, nousi ekaa kertaa seisomaan! Ja sain kunnian toimia tukena, mitä vasten nousi. Hieno viikonloppu, mies kirjoittaa.

Aiemmin hän halusi pitää poikansa nimen salassa.

–Pikku A:n ensimmäinen museokäynti, mies kirjoitti aiemmin Instagramissa.

Kaikkonen ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana toimiva Ranta eivät ole juurikaan puhuneet parisuhteestaan julkisuudessa. Viime vuonna helmikuussa mies kertoi parin kihlauksesta ja myöhemmin samassa kuussa Kaikkonen vahvisti huhut vauvauutisesta.

Kaikkosen ja Rannan suhde tuli julkisuuteen marraskuussa 2019 ja kesällä syntynyt pienokainen on parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat