Ovatko tässä Temppareiden uudet Aki ja Rita? Sporttiset Mira ja Valto joutuvat vaihtamaan säännölliset salitreenit kolmen viikon bileputkeen

Temppareissa nähdään myös sporttinen fitness-pariskunta 3:27
Ovatko tässä Temppareiden uudet Aki ja Rita? Sporttiset Mira ja Valto joutuvat vaihtamaan säännölliset salitreenit kolmen viikon bileputkeen

Temptation Island Suomen uudella kaudella on mukana myös fitness-pariskunta.

Temptation Island Suomi -ohjelman uudella kaudella on mukana yksi pari myös Suomen Temppari-pääkaupungiksi ristitystä Lahdesta.

Liikuntakeskuksessa keskustavastaavana työskentelevä Mira, 25, ja personal trainer Valto, 26, uskovat poikkeavansa melkoisesti monista muista Temppari-historiassa nähdyistä pareista, sillä molemmat treenaavat määrätietoisesti ja kilpailevat fitnessurheilun parissa.

Pariskunta kertoo, ettei taustalla ollut luottamuspulaa tai mustasukkaisuutta, kun he päättivät lähteä mukaan ohjelmaan.

– Lähtiessä kaikki oli todella stabiililla pohjalla, Valto sanoo.

Myöskään rajoista ei tarvinnut erikseen neuvotella.

– Me ei tavallaan vedetty mitään rajoja. Kyllä parisuhteessa pitää tietää, miten ollaan ja mitä saa tehdä ja mitä ei, Mira napauttaa.

Aiemmilta Temppari-kausilta Miralle tulee mieleen erityisesti yksi pariskunta: ensimmäisellä kaudella mukana olleet Aki ja Rita.

– Hekin ovat sporttisia ja arki on varmaan aika samaa kuin meillä: alkoholi ei oikein kuulu siihen, vaan urheilu on pääasia.

Kuinka rankalta kolmen viikon bileputki tuntui urheilullisesta pariskunnasta, jonka arkeen alkoholi ei juuri kuulu ja sopeutuivatko he porukkaan? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Temptation Island Suomi uudet jaksot Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin 18. maaliskuuta kello 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat