Punakutrinen Lilibet Diana valloittaa ensimmäisellä syntymäpäiväkuvallaan – 1-vuotiasta juhlittiin takapihapiknikillä

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan.

Prinssi Harryn ja Meghanin kuopus Lilibet Diana edustaa kuvassaan mekossa ja rusetissa.

Meghan Markle ja prinssi Harry jakoivat ensimmäisen syntymäpäiväkuvan tyttärestään Lilibet Dianasta, joka täytti viime lauantaina 4. kesäkuuta vuoden.

Lilibet ihastuttaa kuvassa leveällä hymyllään ja punaisilla hiuksillaan, jotka hän on perinyt isältään. Kesäisessä kuvassa Lilibet on puettu raikkaaseen vaaleansiniseen mekkoon ja valkoiseen rusettiin.

Kuvan on ottanut perheen läheinen ystävä ja viime viikonlopun juhlien vieras Misan Harriman.

– Hän otti rehellisen, spontaanin valokuvan, jonka herttua ja herttuatar jakavat tänään, Meghanin ja Harryn tiedottaja kertoi maanantaina.

Lilibetin 1-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin tiedottajan mukaan ”rennolla ja intiimillä takapihapiknikillä” Frogmore Cottagessa, joka on vain puolen kilometrin päässä Windsorin linnasta.

Harry ja Meghan ovat lähteiden mukaan edelleen uskomattoman liikuttuneita tyttärensä Lilibetin saamista lukemattomista syntymäpäiväonnitteluista.

Viime viikolla Meghan ja Harry matkustivat kuningatar Elisabetin platinajuhliin Isoon-Britanniaan kahden lapsensa, Archien, 3, ja Lilibetin, kanssa. Tämä oli Lilibetin ensimmäinen matka isänsä synnyinmaahan. Niin ikään pikkuinen tapasi myös isoisoäitinsä kuningatar Elisabetin ensimmäistä kertaa.  

Meghan ja Harry palasivat lapsineen juhlallisuuksista Kaliforniaan sunnuntaina.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat