Saiko Lilibet Diana ensimmäisen kuninkaallisen vieraansa? Prinsessa Beatrice valokuvattiin prinssi Harryn kanssa Kaliforniassa

Vierailiko prinsessa Eugenie Los Angelesissa käydessään myös tapaamassa Harryn ja Meghanin tytärtä?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat Yhdysvaltoihin vuonna 2020 ja ovat sittemmin selvästi vieraantuneet muusta Britannian kuninkaallisesta perheestä. 

Pariskunnan esikoinen Archie syntyi vuonna 2019, Sussexin herttuaparin asuessa vielä Isossa-Britanniassa, mutta tytär Lilibet Diana syntyi kesäkuussa 2021, eikä muu perhe ole vielä edes tavannut pienokaista.

Nyt Lilibetkin on mahdollisesti saanut kuitenkin ensimmäisen kuninkaallisen vieraansa, sillä Harryn serkku, prinsessa Eugenie kuvattiin viime viikonloppuna seuraamasta Super Bowlia yhdessä Harryn kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hello-lehti aavistelee, että Eugenie olisi Yhdysvaltojen reissullaan vieraillut tapaamassa myös Meghania ja pariskunnan lapsia.

Serkuilla läheiset välit

Eugeniella ja Harrylla on ollut läheiset välit nuoresta asti. Eugenie oli myös yksi ensimmäisistä kuninkaallisen perheen jäsenistä, joka kuuli Harryn ja Meghanin orastavasta suhteesta.

Meghan ja Eugenie myös tunsivat jo ennen kuin Meghan ja Harry alkoivat seurustelemaan. Meghan myös paljasti Ellen DeGeneresin haastattelussa hänen ja Harryn livahtaneen Halloweenina naamiaispuvuissa juhlimaan Eugenien ja tämän nykyisen aviomiehen Jack Brooksbankin kanssa.

People-julkaisu siteeraa Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family -teosta, jonka kirjoittajien, Omid Scobien ja Carolyn Durandin mukaan Harry ja Eugenie ovat olleet aina normaaliserkuksia läheisempiä, pikemminkin parhaita ystäviä.

– Kaikista kuningattaren lapsenlapsista, Harrylla ja Eugeniella on yksi luonnollisimmista yhteyksistä. Kuten Harry, Eugenie on luotettava, rehellinen ja erityisen hauska. Kaksikko vietti monta yhteistä iltaa Lontoossa, kirjailijat kertovat.

Kirjan mukaan Harry on tukeutunut useasti serkkuunsa myös naishuolissaan, koska tiesi voivansa luottaa Eugenieen mutta myös koska Eugenie antaa ilmeisesti myös erinomaisia neuvoja.

Lähteet: Hello, People

Katso myös: Prinssi Harry vertaa elämää kuninkaallisena Truman show´hun ja eläintarhaan

2:44

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja