Puhuvia ruokakippoja, manikyyrejä ja twiittailua: Näin hulluilla tavoilla koiria hemmotellaan!

Kukapa ei haluaisi vain parasta uskolliselle karvakaverilleen tai rakkaalle perheenjäsenelleen? Ihmisen parhaalle ystävälle on kehitelty mitä kummallisimpia, kiinnostavampia ja turhamaisempia tuotteita.

Koira on monelle kuin oma lapsi, ja lemmikkien hoitoon ja hemmotteluun käytetään rahaa yhä enemmän. Markkinoilla on jos jonkinlaista vimpainta ja tarviketta, jotka saavat naapurin Mustin ulvomaan kateudesta.

Jimmy Chew -kenkä, Barkardi-pullo ja iPaw

Koirat muistuttavat omistajiaan, vai oliko se toisin päin? Karvaturrien purulelut ainakin lainaavat muotonsa omistajien viihdykkeistä: on merkkilaukkujen muotoisia Bark Jacobs ja Chewie Vuitton -leluja, Jimmy Chew -purukenkiä ja järsittäviä Arfsolut- ja Barkardi-pehmopulloja.

Lemmikilleen voi hankkia myös iPaw-lelun purtavaksi. Älyllistä haastetta lemmikeille tarjoavat Nina Ottosonin suunnittelemat koirien palapelit.

Hauva twiittaa!

Oletko miettinyt, mitä hauvasi viestittelisi Twitterissä? Puppy Tweets vetää koiran mukaan sosiaalisen median myllerrykseen. Elektroninen kaulapanta twiittaa poissaolevalle omistajalle koiran kuulumisia. Panta twiittaa kun koira vaikkapa haukkuu tai ottaa nokoset.

Musiikkia koiran korville

Koiran twiittaus piristää ehkä omistajaa, mutta yksinjäänyt koira kaipaa muutakin viihdykettä. Koirille on suunniteltu omaa rauhoittavaa, koirille mieluista musiikkia.

Esimerkiksi cd-levyn Music Dogs Love kappaleet, kuten Dog Days of Summer (Koiran kesäpäivät), My Best Friend (Paras ystäväni) ja It's a Dog's life (Koiran elämää), lohduttavat omistajaa odottavaa rekkua.

Puhuva ruokakippo

Vieläkö ikävä arveluttaa? Huolehtiva emäntä tai isäntä voi hankkia hauvelilleen ruoka- tai vesikipon, joka puhuu omistajan omalla äänellä. Nauhoitettu viesti lepertelee koiralle aina, kun se lähestyy kulhoa.

Koirankakan tuhoaja

Jätösten kerääminen on ikävää puuhaa, mutta onneksi insinöörit ovat rientäneet apuun. Paulee Clean Tec -firman kehittelemä AshPoopie-laite tekee todeksi kakan keruuseen turhautuneen omistajan villeimmät fantasiat.

AshPoopie-sauva poimii jätökset, hajottaa ne kuumentamalla steriileiksi ja sylkäisee ulos vaarattomana, hajuttomana tuhkaläjänä. Ihmelaitetta odotetaan kauppoihin Yhdysvalloissa vuoden alussa.

Karvakuonon kuntosali

Ylipaino on alati kasvava ongelma myös koirien keskuudessa. Yhdysvaltalainen yritys Pet Zen on kehitellyt koirille omia kuntosalilaitteita, joiden avulla lemmikki pysyy timminä ja reippaana.

Huoliteltu tassuja myöten

Timanttipannat, rusetit ja koirien muotiasut olivat vasta esimakua, nyt hauvoja hemmotellaan manikyyreillä! Koirille on nimittäin kehitelty omia kynsilakkoja ja -tarroja. Koiramaista kosmetiikkaa edustavat myös muun muassa hauvojen omat hajuvedet.

Aurinkolasit kuonolle

Kesällä koiran tyylin kruunaavat aurinkolasit. Saatavilla on lukuisia erilaisia koirille suunniteltuja malleja, jotka pysyvät kuonolla helposti joustavien nauhojen avulla.

Koiran oma kelluke

Mikäli sää on oikein lämmin, pikku uinti virkistää. Mutta entä jos koira ei osaa uida? Canine Swim Safe -koirakelluke pelastaa uimaretken. Koiran pelastusliiviä muistuttava, kellukkeilla varustettu uima-apuri on suunniteltu erityisesti pienille ja lyhytraajaisille koirille, joille uinti tuottaa hankaluuksia.

Koiramainen saunakokemus

Saunominen on suomalainen nautinto. Koirille turvallisen ja mieluisan saunakokemuksen tarjoaa Yhdysvalloissa kehitetyt Fauna Sauna -laitteet. Ne ovat infrapunasätein lämmitettyjä koiran lepopetejä, joilla lokoilu tuntuu koirasta auringossa kellimiseltä.

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja