4G:llä vai ilman? Acer tarjoaa vaihtoehtoja puhelimiin

Acer paljasti on paljastanut Barcelonaan mobiilimessuilla useita uusia älypuhelimia. Liquid Zest on halvan hintaluokan laite, joka on saatavilla sekä 4G-yhteyksillä että ilman.

Malleilla on paljon yhteistä myös teknisesti. Näkymistä uusissa Zest-puhelimissa vastaa viisituumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, jonka toimintaa tuetaan Acerin mukaan Zero Air Gap -teknologialla. Tarkoituksena on poistaa ilmaa kosketuspaneelin ja LCD-tason väliltä, minkä kerrotaan vähentävän heijastumia.

Laitteiden etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa kahdeksan megapikselin kamera. Jälkimmäinen on varustettu f/2.0-aukolla, 85 asteen laajakulmalinssillä ja LED-salamalla.

Uutuudet erottaa toisistaan lähinnä järjestelmäpiiri. Liquid Zestissä on 1,3 gigahertsin neliydinsuoritin, kun taas Liquid Zest 4G:stä löytyy yhden gigahertsin neliydinsuoritin ja 4G LTE -yhteyksien tuki.

Acer Liquid Zest julkaistaan huhtikuussa ja sen hinta Euroopassa lähtee liikkeelle 109 eurosta. Toukokuussa julkaistava Liquid Zest 4G taas maksaa lähtökohtaisesti 149 euroa. Hinnat vaihtelevat kuitenkin markkina-alueittain, eikä tarkkoja pohjoismaiden hintoja ole vielä saatavilla. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja