4G:llä vai ilman? Acer tarjoaa vaihtoehtoja puhelimiin

Acer paljasti on paljastanut Barcelonaan mobiilimessuilla useita uusia älypuhelimia. Liquid Zest on halvan hintaluokan laite, joka on saatavilla sekä 4G-yhteyksillä että ilman.

Malleilla on paljon yhteistä myös teknisesti. Näkymistä uusissa Zest-puhelimissa vastaa viisituumainen 1280 x 720 pikselin näyttö, jonka toimintaa tuetaan Acerin mukaan Zero Air Gap -teknologialla. Tarkoituksena on poistaa ilmaa kosketuspaneelin ja LCD-tason väliltä, minkä kerrotaan vähentävän heijastumia.

Laitteiden etupuolelta löytyy viiden megapikselin kamera ja takaa kahdeksan megapikselin kamera. Jälkimmäinen on varustettu f/2.0-aukolla, 85 asteen laajakulmalinssillä ja LED-salamalla.

Uutuudet erottaa toisistaan lähinnä järjestelmäpiiri. Liquid Zestissä on 1,3 gigahertsin neliydinsuoritin, kun taas Liquid Zest 4G:stä löytyy yhden gigahertsin neliydinsuoritin ja 4G LTE -yhteyksien tuki.

Acer Liquid Zest julkaistaan huhtikuussa ja sen hinta Euroopassa lähtee liikkeelle 109 eurosta. Toukokuussa julkaistava Liquid Zest 4G taas maksaa lähtökohtaisesti 149 euroa. Hinnat vaihtelevat kuitenkin markkina-alueittain, eikä tarkkoja pohjoismaiden hintoja ole vielä saatavilla. Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

Lue myös:

    Uusimmat