Puhallettavia tuoleja ja taskuleluja – vieläkö muistat nämä lapsuuden joulupaketeista paljastuneet aarteet?

Tänä jouluna joululahjoissa luotetaan Star Warsin voimaan, mutta muutama vuosikymmen sitten oli toisin. Muistatko vielä nämä lapsuudesta tutut joululahjatoiveet?

Sky Dancers

Tämä kaunis lelu oli erityisen suosittu 1990-luvun puolivälissä, jolloin se kuului lähes joka tytön lahjalistaan. Ihanan pastellinsävyiset keijukaiset lensivät nätisti, mutta laskeutuminen päättyikin sitten mahalaskuun.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Puppy-suprise

Tämän lelun mukana ei tullut vain yhtä, vaan monta lelukoiraa. Tämän lelukoiran idea nimittäin oli, että se synnyttää kolme ihanaa pentua. 90-luvulla ilmiöksi noussut tuote on nyt palannut takaisin kauppoihin, ja voi löytyä monen lahjatoivelistalta tänäkin vuonna. 

Puhallettava tuoli

Puhallettavat huonekalut, erityisesti sohvat kuuluivat varsinkin nuorison lahjatoivelistalle. Nämä värikkäät huonekalut olivat hauskoja, mutta rehellisesti sanottuna eivät kovinkaan mukavia. 

Kalastuspeli

Muistatko tämän hauskan, mutta aah niin hermoja raastavan pelin? Pienten onkien avulla tuli kalastaa suuta aukovia kaloja pyörivältä pelilaudalta. Ja kuinka monta kertaa kalojen suut jumittuivatkaan kiinni? 

Kankainen kynäkotelo 

Jokaisella muotitietoisella koululaiselle tuli olla värikäs, kokoontaitettava kynäkotelo. Lenksuihin upotettavien kynien lisäksi koteloon mahtui myös paljon muuta tarpeellista ja vähemmän tarpeellista tavaraa.  

Taskulelut

Vielä muutama vuosikymmen sitten lapset tyytyivät nykylapsia pienempiin lahjoihin, kuten vaikkapa näihin taskuleluihin. Nämä ihastuttavat, mutta melko katoamisherkät lelut oli helppo ottaa mukaan niin kavereille kuin kouluunkin. Oliko sinulla tällainen? 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

90-luvun lasten iPad

Moni meistä on viettänyt lapsuutensa ennen kännyköiden ja tietokoneiden yleistymistä. Vaikka kotona olisikin ollut tietokone, sitä ei käytetty pelaamiseen, saati piirtämiseen. 90-luvun lasten iPadinä toimi tämä uudelleen pyyhittävä taulu. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tamagotchi

Ennen ei näpytelty älypuhelimia, vaan näitä virtuaalisia lemmikkejä. Pienellä ruudulla olevia lemmikkejä tuli ruokkia, viihdyttää ja hoitaa aivan kuin oikeaakin lemmikkiä. Näiden lelujen ollessa muodissa, vanhemmat ovat saaneet kestää leluista alati kuuluvaa piipitystä. 

Lähde: Buzzfeed

Mitä lapset ovat toivoneet lahjaksi? Katso hellyttävä video:

Entä tunnistatko tämän ysäriherkun äänen perusteella? Kuuntele ääni videolta:

Lue myös:

    Uusimmat