PSG-tähti jäi kiinni rattijuopumuksesta: "Tämä oli odotettavissa"

Jalkapallon Mestarien liigassa pelaavan PSG:n tähtipelaaja Marco Verratti jäi kiinni rattijuopumuksesta, kertoo ranskalaismedia L'Equipe.

Kuvan videolla PSG:n Neymarin upea vapaapotkumaali Mestarien liigassa.

Verratti otettiin kiinni tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Italialainen ajoi autoa päihtyneenä ja hänet laitettiin juoppoputkaan. Hänellä oli veressään 0,49 mg/l alkoholia. Tämä ylittää sallitun rajan 0,25 mg/l lähes kaksinkertaisesti. 

Miehen seura PSG rankaisi tähteä jättämällä kuukauden bonukset maksamatta. Tästä huolimatta Verratti pelasi perjantaina joukkueensa ottelussa Lilleä vastaan. Pelin jälkeen hän antoi vastauksia rattijuopumustapaukseen.

– Minulla on ollut useita rankkoja päiviä viime aikoina, joten tämä oli odotettavissa. Tein suuren virheen. Pyysin anteeksi jo seuraavana päivänä, koska tiesin, että tekoni oli väärin. Olen kuitenkin vielä nuori ja virheitä voi tapahtua. Toivottavasti opin tästä ja olen kypsempi tulevaisuudessa, Verratti sanoi ottelun jälkeen.

Italialainen saattaa nyt menettää ajokorttinsa pitkäksi aikaa. 

– Aion nyt antaa vieläkin enemmän kentällä, sillä tiedän, että minun täytyy hyvittää tekoni. Joukkuetoverini ovat antaneet minulle anteeksi, mutta olen silti raivoissani itselleni. Tiedän, että minun täytyy korjata asia seuran ja fanien vuoksi, Verratti jatkoi.

PSG:n seuraava ottelu on tiistaina 6. marraskuuta pelattava Mestarien liigan ottelu Napolia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat