PSG hankki tähtihyökkääjän itselleen – hintalappu yli 50 miljoonaa, mukana ovela ”Juventus-pykälä”

Jalkapallomaailmassa tapahtuu. Ranskalainen suurseura PSG on päässyt sopuun Interin kanssa argentiinalaishyökkääjän Mauro Icardin pysyvästä siirrosta. PSG pulittaa Icardista Interille yli 50 miljoonaa euroa.

27-vuotias Icardi oli jo valmiiksi PSG:n riveissä, sillä Inter lainasi hänet Pariisiin kaudeksi 2019-2020.

Sky Italian mukaan 50 miljoonan euron siirtokorvauksen lisäksi mukana on kahdeksan miljoonan euron bonukset. Ranskalaislähteet viittaavat puolestaan viiden miljoonan euron bonuspykäliin.

Mutta ei tässä vielä kaikki.

Siirron yksi mielenkiintoisin yksityiskohta liittyy pykälään, jonka mukaan PSG joutuu pulittamaan ylimääräiset 15 miljoonaa euroa Interille, mikäli se kauppaa Icardin johonkin muuhun italialaisseuraan. Eri tahojen mukaan pykälä on istutettu kauppaan siksi, koska Inter ei halua skenaariota, jossa PSG myy Icardin sen pahimman kilpakumppanin Juventuksen riveihin.

Alun perin Icardin lainasopimuksessa oli pykälä, jonka mukaan PSG voisi ostaa hänet itselleen 80 miljoonalla eurolla. PSG onnistui kuitenkin neuvottelemaan paremman lopputuloksen, viitaten koronaviruspandemian luomiin menetyksiin.

Argentiinalainen tähtihyökkääjä on ollut mainiossa vireessä PSG-siirtonsa jälkeen. Kauden 31 ottelussa hän on ampunut 20 maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Icardi solmi samalla viiden vuoden mittaisen sopimuksen PSG:n kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat