Prost puolustaa Sainzin valintaa: "Positiivinen päätös tallille"

Renault’n neuvonantajana toimiva nelinkertainen F1-sarjan maailmanmestari Alain Prost puolustaa ranskalaistallin päätöstä valita Carlos Sainz kuljettajakseen.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Red Bullin sisartallilta Toro Rossolta lainasopimuksella värvätty Sainz on alkukauden kisoissa jäänyt pahasti tallitoverinsa Nico Hülkenbergin varjoon niin aika-ajoissa kuin kisoissakin.

Sainz on saanut kaavittua kasaan kauden kolmesta ensimmäisestä kisasta vain kolme mestaruuspistettä, mutta tallia johtavan Cyril Abiteboulin taholta tilanteen on vakuuteltu olevan espanjalaisen osalta kunnossa.

Renault’n neuvontajana toimiva Prost katsoo myös tallin tehneen Sainzin värväyksessä oikean peliliikkeen. Ranskalaisen mielestä Sainz on oivallinen kirittäjä Hülkenbergille.

- Tiesimme Sainzin palkkaamisen olevan riski, mutta tällaisten riskien ottaminen on tärkeää tallin kehittymisen kannalta. Se oli positiivinen päätös tallille ja Nicolle, koska näemme selvästi, että Nico on nostanut tasoaan vielä entisestään, Prost kommentoi italialaiselle Autosprint-lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat