Onko tässä F1-kauden toistaiseksi pahin alisuorittaja? Tallipomo: "Ei paniikkia"

Renault-kuski Carlos Sainz on saavuttanut F1-kauden kolmesta kisasta vain kolme pistettä tallikaveri Nico Hülkenbergin 22:een verrattuna. Sainz on myös hävinnyt Hülkenbergille kauden jokaisessa aika-ajossa.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Sainz ajaa tällä kaudella Renault'n ratissa lainalla Red Bullin sisartalli Toro Rossosta.

Video: C Moren F1-tiimi purkaa viime viikon Kiinan GP:n puheenaiheet Pitstop-ohjelmassa!

Renault'n tallipäällikön Cyril Abiteboulin mukaan vielä ei ole syytä huolestua espanjalaisen kohdalla.

- Ei paniikkia. Olen täysin luottavainen siihen, että hän jatkaa oppimista ja kehitystä sekä toivottavasti pääsee Nicon tasolle, Abiteboul sanoi motorsport.comin.

- Hän myös kirittää Nicoa. Nico on täysin eri kuski tällä kaudella kuin vuosi sitten, Abiteboul kehuu.

Sainz pärjäsi Toro Rosso -aikoinaan hyvin nykyään Red Bullilla ajavaa Max Verstappenia vastaan. Siitä syystä Abiteboul arvostaakin Hülkenbergin suorituksia todella korkealle.

- Kun kuljettajat vaihtavat tallia, on aina mielenkiintoista nähdä kuinka he pärjäävät uutta tallikaveria vastaan. Täten voi hieman vertailla kaikkia eri kuskeja. Jos mietitään, kuinka Carlos pärjäsi Maxia vastaan, niin se vain osoittaa kuinka hyvä kuski Nico on, Abiteboul näkee.

Hülkenberg pitää hallussaan varsin epämiellyttävää F1-ennätystä, sillä hän on eniten kisoja (138) ajanut kuljettaja ilman ainuttakaan palkintokorokesijoitusta. Tällä kaudella hän on ajanut kaksi kertaa kuudenneksi ja kerran seitsemänneksi.

F1-kausi jatkuu viikon kuluttua Azerbaidzhanissa.

Lue myös:

    Uusimmat