Promoottori paljastaa oudoimmat takahuonevaateet: kondomikasa ja seitsemän kääpiötä

Promoottori Kalle Keskinen kertoo MTV3.fille erikoisista raiderivaatimuksista.

Promoottori ja keikkajärjestäjä Kalle Keskinen on joutunut täyttämään useamman suuren luokan tähden takahuonevaatimuksia eli raidereita.

Erikoisimman takahuonevaatijan titteli menee kuitenkin Iggy Pop & Stooges -orkesterille.

– Miehet ovat hupiukkoja. He halusivat Lumikin sijasta takahuonealueelle vain seitsemän kääpiötä, lopuksi oli vielä kirjoitettu toiveeksi, että uusi Harrikka olisi kiva. Heille backstage-tytöt veivät seitsemän puutarha tonttua. Miehet olivat mielissään, Keskinen muistelee MTV3.fille.

Aina vaatimuksia ei pystytä kuitenkaan toteuttamaan.

– Joitain ulkomaisia oluita, muita juomia tai ruokia korvataan vastaavilla, hän toteaa.

Monelle isommalle räppärille takahuonevaatimukset ovat Keskisen mukaan klisee.

– Suomessa joku rockbändi saattaa toivoa 10 pyyhettä ja korin vichy-vettä, kun taas joku räppäri toivoo kolme pakettia XL-kokoisia kondomeita ja kymmenen pulloa samppanjaa tai vodkaa, Keskinen kertoo.

– Siitä, mitä me aloitimme, niin ei ole oikein hirveästi muutosta näkynyt. Rap-tähdillä raiderit ovat usein ylilyöntejä, mutta muilla normaaleja. Sana normaali on tietysti ulkomaisten tähtien kohdalla paljon suurempi kuin kotimaisilla.

Eräällä maailmanluokan naispopparilla Keskinen tarkoittaa Britney Spearsia, jonka The Circus -kiertueella vuonna 2009 ei saanut näkyä missään pisaraakaan alkoholia tai mitään alkoholiin viittaavaa.

– Koko kiertuehenkilökunnalla oli nollaraja. Henkilökuntaa uhattiin testeillä, ja yllätystestejä tehtiinkin tasaisin väliajoin, Keskinen kertoo.

Tähti koetti tuolloin päästä tuolloin kuiville ja selvitä kiertueen ilman ryyppyäkään.

– Raidereissa ei ollut kuin kokista ja kanaa. Piti kyseiselle popparille olla kuitenkin golfauto areenalla käytössään. Sitä ei lopuksi tarvinnut kuitenkaan hankkia, Keskinen kertoo.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja