Priscilla Presley osallistui lapsenlapsiensa valmistujaisiin – pysytteli erillään muusta perheestä

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Katso Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa vain päiviä ennen kuolemaansa.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn testamentista oli erimielisyyksiä perheen kesken, mutta ne saatiin äskettäin ratkaistua.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn 14-vuotiaat kaksostyttäret Harper ja Finley Lockwood valmistuivat yläkoulusta 19. toukokuuta. Lapsien isoäidin ja Lisa Marien äidin Priscilla Presleyn nähtiin Daily Mailin mukaan olevan paikalla valmistujaisseremoniassa Los Angelesissa, mutta hän pysytteli muusta perheestä erillään ja oli tapahtumassa yksin.

Paikalla oli myös kaksosten isä Michael Lockwood, jolle lasten huoltajuus myönnettiin huhtikuussa 2023.

18. toukokuuta uutisoitiin Lisa Marien testamenttia koskevan riidan tulleen päätökseensä niin, että sekä Priscilla että Lisa Marien tytär Riley Keough ovat tyytyväisiä. Testamenttierimielisyyden ratkaisua ei ole kerrottu julkisuuteen. Lopullinen päätös asiasta tehdään näillä näkymin 4. elokuuta.

Erimielisyys juontaa juurensa Lisa Marien vuonna 2016 testamenttiinsa tekemään muutokseen, jonka hänen äitinsä kiisti tammikuussa 2023. Muutoksen mukaan Lisa Marie poisti äitinsä ja entisen yritysjohtaja Barry Siegelin luottamushenkilöidensä joukosta. Asiakirjan mukaan heidät korvattiin Lisa Marien lapsilla Riley ja Benjamin Keuough’lla. Benjamin kuoli vuonna 2020. Priscillan tammikuussa 2023 jättämän vetoomuksen mukaan hän ei saanut tietoa testamenttiin tehdystä muutoksesta tyttärensä ollessa elossa ja lisäksi Priscillan nimi oli kirjoitettu väärin.

Voisi siis ajatella, että pöly ei ehkä ole täysin vielä laskeutunut Lisa Marien testamentin epäselvyyksien selvittämisen jälkeen.

Rileyn ei nähty olevan paikalla valmistujaisseremoniassa.

Hieman ennen kaksosten valmistujaispäivää muun muassa TMZ-sivusto kertoi, että Priscillan pyyntö hylättiin tulla haudatuksi edesmenneen miehensä Elvis Presleyn viereen Gracelandiin. Lähteiden mukaan Priscillan pyyntö ei kuitenkaan ollut varsinainen aloite ja hän vetäytyi siitä ilman sen suurempia keskusteluja.

Ongelmaksi muodostui se, että Elviksen äiti Gladys on haudattu hänen oikealle puolelleen ja hänen isänsä Vernon hänen vasemmalle puolelleen, mikä tarkoittaa, että jos Priscilla saisi tahtonsa läpi, niin toista vanhempaa täytyisi siirtää. Lisäksi Vernonin vasemmalle puolelle on haudattu vuonna 2020 kuollut Benjamin. Lisa Marie on haudattu poikansa viereen.

Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana sydämenpysähdykseen 12. tammikuuta.


Lue myös:

    Uusimmat