Lisa Marie Presleyn testamenttiriita ratkesi

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa vain päiviä ennen kuolemaansa.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn äiti Priscilla Presley teki tammikuussa 2023 vetoomuksen koskien tyttärensä testamenttiin vuonna 2016 tehtyjä muutoksia.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn testamenttia koskeva riita on tullut päätökseensä. Lisa Marien äiti Priscilla Presley kertoi lausunnossaan Peoplelle, että sovinnon jälkeen hänen perheensä on nyt voimakkaampi kuin koskaan. Lausunnossaan hän lisäksi selvensi, ettei hänen rakasta tyttärentytärtään Riley Keough’ta vastaan ole koskaan nostettu oikeusjuttua.

– Perheeni on ratkaissut kaiken hämmennyksen, joka liittyy pyyntöömme tuomioistuimelle ja asiakirjan tulkkauspyyntöön tyttäreni Lisa Marien ennenaikaisen poismenon jälkeen. Vaikka jotkin tiedotusvälineet pitivät tällaista vetoomusta oikeusjuttuna, haluan tehdä selväksi, että rakastettua tyttärentytärtäni vastaan ​​ei ole koskaan nostettu kannetta, Priscilla kertoi Peoplelle.

Pian Lisa Marien kuoleman jälkeen tammikuussa 2023 hänen äitinsä kiisti tyttärensä testamenttiin vuonna 2016 tehdyn muutoksen, jonka mukaan Lisa Marie poisti äitinsä ja entisen yritysjohtaja Barry Siegelin luottamushenkilöidensä joukosta. Asiakirjan mukaan heidät korvattiin Lisa Marien lapsilla Riley ja Benjamin Keuough’lla. Benjamin kuoli vuonna 2020.

Priscillan tammikuussa 2023 jättämän vetoomuksen mukaan hän ei saanut tietoa testamenttiin tehdystä muutoksesta tyttärensä ollessa elossa ja lisäksi Priscillan nimi oli kirjoitettu väärin.

Testamenttierimielisyyden ratkaisua ei ole kerrottu julkisuuteen. Lopullinen päätös asiasta tehdään näillä näkymin 4. elokuuta.

Kiistan ratkaisemisen jälkeen Riley Keoughin asianajaja Justin Gold kertoi, ettei Riley olisi suostunut sovintoon, ellei olisi siihen tyytyväinen. Asianajajan mukaan hän on erittäin tyytyväinen.

Elvis Presleyn  ainoa lapsi Lisa Marie kuoli tammikuussa 54-vuotiaana joutuessaan sairaalaan sydänpysähdyksen seurauksena.


Lue myös:

    Uusimmat