Lähde: Priscilla Presley ja lapsenlapsi Riley Keough eivät ole puheväleissä – syynä Lisa Marie Presleyn testamenttiriita

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presley esiintyi huonovointisena Golden Globe -gaalassa vain paria päivää ennen kuolemaansa.

Priscilla Presley on kyseenalaistanut lapsenlapsensa Riley Keoughin nimeämisen Lisa Marie Presleyn edunvalvojaksi.

Priscilla Presleylle ja hänen lapsenlapselleen Riley Keoughille läheisen lähteen mukaan kaksikko ei puhu tällä hetkellä toistensa kanssa. Asiasta kertoi Entertainment Tonight.

Priscilla haki 26. tammikuuta hallintaansa edesmenneen tyttärensä Lisa Marie Presleyn omaisuutta, vaikka Lisa Marien tytär Riley on nimetty vuonna 2016 edunvalvojaksi. Priscilla kuitenkin kyseenalaisti tämän muutoksen, joka on tehty alun perin vuonna 2010 allekirjoitettuun asiakirjaan.

Lähteen mukaan sekä Riley että Priscilla surevat Lisa Marieta.

– Nämä ovat olleet erittäin jännittyneet ja sydäntäsärkevät viikot Rileylle ja Priscillalle. Riley on surrut äitinsä menetystä ja on järkyttynyt siitä, että hänen täytyy keskittyä testamenttiriitaan perheenjäsenensä kanssa. Priscilla on järkkymätön siinä, että hänellä on varma tapaus ja hän aikoo voittaa tuomioistuimessa. Riley ja Priscilla eivät kommunikoi tällä hetkellä, mutta ovat olleet yhteydessä lakimiesten kautta, lähde kertoi.

Lähteen mukaan molemmat valmistautuvat oikeudenkäyntiin, mutta Riley mieluummin sopisi asian yksityisesti.

– Hän on järkyttynyt, että tästä on tullut julkinen asia ja tietää, ettei hänen äitinsä olisi koskaan halunnut tällaista. Riley on tällä hetkellä todella stressaantunut ja yrittää pysyä positiivisena ja odottaa uuden sarjansa julkaisemista. Hänen tyttärensä ja aviomiehensä pitävät hänet hyväntuulisena, lähde jatkoi.

Riley Keough jakoi 24. tammikuuta viimeisen yhteiskuvan hänestä ja äidistään Lisa Marie Presleystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Priscilla puolestaan tekee lähteen mukaan sen, minkä kokee sydämessään oikeaksi tyttärensä testamentin suhteen ja on varma, että vanhoja asiakirjoja on väärennetty.

Lisa Marie menehtyi 12. tammikuuta äkillisesti sydänpysähdykseen. Hänen isänsä oli Elvis Presley, joka kuoli niin ikään äkillisesti sydämen rytmihäiriöön vuonna 1977. Lisa Marie oli tuolloin 9-vuotias.

Lisa Mariella oli Rileyn lisäksi 14-vuotiaat kaksostytöt Harper ja Finley sekä vuonna 2020 27-vuotiaana itsemurhan tehnyt poika Benjamin Keough.


Lue myös:

    Uusimmat