Elvis Presleyn eksä jakoi vanhoja kuvia edesmenneestä Lisa Marie Presleystä – oli sanojensa mukaan ensimmäinen, jolle tytär aikoinaan soitti isänsä kuolemasta

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presley esiintyi paria päivää ennen kuolemaansa Golden Globe -gaalassa ilmeisen huonovointisena.

Elvis Presleyn ex-tyttöystävä Linda Thompson muisteli Elviksen edesmennyttä tytärtä Lisa Marie Presleytä valokuvin.

Elvis Presleyn ex-tyttöystävä Linda Thompson, 72, jakoi 30. maaliskuuta Instagramissa vanhoja valokuvia Elviksen edesmenneestä tyttärestä Lisa Marie Presleystä. Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana äkillisesti sydämenpysähdykseen 12. tammikuuta.

– Kuten monet teistä, olen tehnyt kevätsiivousta ja käynyt läpi vanhaa valokuva-albumia. Nämä kaikki ovat polaroid-kuvia. Aika pysähtyi katsoessani näitä kallisarvoisia kuvia, Thompson kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Thompson muistelee Lisa Marieta lämmöllä.

– Hän oli kallisarvoinen pieni tyttö. Näissä kuvissa hän on 6-vuotias ja juuri menettänyt kaksi etuhammastaan. Meillä oli upea suhde monta vuotta. Hän on edelleen osa sydäntäni, Thompson kirjoitti.

Thompson ylisti kirjoituksessaan Lisa Marien tyttären Riley Keough’n tähdittämää Amazon Primen sarjaa nimeltään Daisy Jones and the Six. Hänen mielestään Keough’n kasvojen ilmeet muistuttavat kovasti hänen äitinsä ilmeitä.

Thompson kertoi Peoplelle, että hän oli todella järkyttynyt ja shokissa Lisa Marien kuolemasta kuultuaan. He pitivät Lisa Marien kanssa yhteyttä muun muassa tekstiviestitse. Viimeisessä viestissään Thompsonille Lisa Marie kertoi rakastavansa häntä sydänemojin kera.

– Tulen aina olemaan syvästi kiitollinen pienelle yhdeksänvuotiaalle Lisa Marielle, joka uskalsi soittaa minulle kertoakseen minulle uutisen Gracelandista kohtalokkaana päivänä, jolloin hänen isänsä kuoli. Olin ensimmäinen henkilö, jolle hän soitti. Minulle se kertoi paljon siitä, kuinka läheisiä olimme ja kuinka varma hän oli rakkaudestani isäänsä kohtaan. Itse asiassa, jos nyt etsii lohtua, niin tiesin, että Lisa Marie oli varma, että rakastin häntä ja hänen isäänsä, varauksetta ja ilman mitään agendaa, Thompson kertoi Peoplelle.

Linda ja Elvis seurustelivat neljä vuotta vuosina 1972–1976. Ennen suhdetta Lindan kanssa Elvis oli naimisissa Lisa Marien äidin Priscilla Presleyn kanssa.

Lisa Marien jälkeen jäivät Rileyn lisäksi myös kaksostyttäret Finley ja Harper Lockwood, 14. Hänen poikansa Benjamin Keough teki itsemurhan 27-vuotiaana vuonna 2020.

Lähde: People


Lue myös:

    Uusimmat