Priscilla Presley avautui viimeisestä päivistään tyttärensä Lisa Marien kanssa: "Tiesin, että jokin oli vialla"

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marie Presleyn viimeiseksi jäänyt julkinen esiintyminen Gloden Globe -gaalassa 10. tammikuuta.

Priscilla Presleyn tytär Lisa Marie Presley kuoli 12. tammikuuta 54-vuotiaana.

Priscilla Presleyllä, 78, oli aavistus, että hänen tyttärellään Lisa Marie Presleyllä  oli jotakin ongelmia kaksi päivää ennen tämän kuolemaa. Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana 12. tammikuuta 2023.

– Tiesin, että jokin oli vialla, Priscilla kertoi The Hollywood Reporterin 23. elokuuta julkaistussa haastattelussa. 

Presleyn perhe juhli tammikuun 10. päivä yön yli Gloden Globe -gaalan merkeissä. Baz Luhrmannin elokuva Elvis sai tuolloin kolme ehdokkuutta. 

Seremonian jälkeen äiti ja tytär siirtyivät jatkamaan juhlimista Chateau Marmont -hotelliin. Priscilla kertoi The Hollywood Reporterille hauskasta muistosta, kun parivaljakko käveli alas hotellin portaita. 

– Kompastuin hieman, koska minulla oli korkokengät jalassa, ja (Lisa Marie) alkoi nauraa kovasti. Minäkin aloin nauraa. Emme olleet edes juoneet vielä. Hän sanoi, että ”voi luoja äiti, et voi edes juoda". Sitten istuimme alas ja tilasimme juomia, ja hän sanoi, että hänen vatsaansa sattui kovasti. Nousimme heti ylös ja lähdimme, Priscilla kertoi. 

Lisa Marie sai sydämenpysähdyksen kotonaan 12. tammikuuta ja hänet vietiin sairaalaan. Hän kuoli sairaalassa ohutsuolen tukokseen. Lisa Marien ex-aviomies Danny Keough soitti Priscillalle kertoakseen tämän tyttären kuolemasta. 

– En vieläkään usko sitä. En toivo tätä kenellekään äidille, Priscilla kertoi. 

Priscillalla ja Lisa Marien tyttärellä Riley Keoughilla, 34, on ollut erimielisyyksiä Lisa Marien testamentista. Riita saatiin oikeudessa päätökseen, ja Riley nimettiin Lisa Marien omaisuuden ainoaksi edunvalvojaksi. Priscillan mielestä tämä on oikein, koska Riley on Lisa Marien tytär, eivätkä he ole koskaan olleet huonoissa väleissä. Priscillan mukaan spekulaatiot isoäidin ja lapsenlapsen huonoista väleistä olivat vain julkisuuden tekosia. 

– Olen täällä häntä (Rileyta) varten. Hän tietää sen. Hän haluaa minun auttavan häntä, Priscilla kertoi. 

Lisa Marien jälkeen jäivät myös hänen 14-vuotiaat kaksosensa Harper ja Finley Lockwood. Lisa Marien neljäs lapsi Benjamin Keough teki itsemurhan 27-vuotiaana heinäkuussa 2020. Lisa Marie on haudattu Gracelandiin poikansa ja isänsä Elvis Presleyn viereen. 

Lue myös:

    Uusimmat