Lisa Marie Presleyn kuolinsyy selvisi

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Lisa Marien viimeiseksi punaisen maton esiintymiseksi jäi Golden Globe -gaala vain päiviä ennen kuolemaa.

Lisa Marie Presley menehtyi äkillisesti tammikuussa 54-vuotiaana. 

Lisa Marie Presleyn uutisoitiin tammikuussa menehtyneen 54-vuotiaana sairaalassa sydämenpysähdykseen. Kuolinsyy on nyt selvitetty tarkemmin ja Peoplen hankkiman kuolemansyyntutkijan raportin mukaan hän kuoli ohutsuolen tukkeuman seurauksiin. Seuraukset on määritelty tilaksi, joka on seurausta aiemmasta vammasta. 

Lääkärin mukaan laulaja kärsi kiinnikkeistä, jotka kehittyivät laihdutusleikkauksen jälkeen, joka hänelle tehtiin vuosia sitten.

– Tämä on tämäntyyppisen leikkauksen tunnettu pitkäaikainen komplikaatio, kertoi kuolemansyyntutkija ja lääkäri Juan Carrillo.

Ensihoitajat saapuivat Lisa Marien luokse tammikuussa, kun hän ei hengittänyt. Elvytyksen ansiosta häneen saatiin elonmerkkejä ja hänet siirrettiin paikalliseen sairaalaan Kaliforniassa. Siellä hän kuitenkin kuoli 12. tammikuuta. 

Lisa Marien jälkeen jäi hänen kolme lastaan: Riley Keough, 34, ja 14-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley Lockwood. Lisa Marien neljäs lapsi Benjamin Keough teki itsemurhan 27-vuotiaana heinäkuussa 2020. Hänen kuolemastaan tuli 12. heinäkuuta kuluneeksi kolme vuotta.

Riley on suostunut maksamaan isoäidilleen Priscilla Presleylle kertakorvauksen, jotta hänestä tulee äitinsä rahaston ainoa edunvalvoja.

Lisa Marie on haudattu isänsä Elvis Presleyn ja poikansa Benjaminin viereen Gracelandiin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat