Prinssi William julkaisi koskettavan kirjoituksen inspiroiville nuorille äitinsä syntymäpäivänä – prinsessa Diana olisi täyttänyt 61 vuotta

Dianaa pidettiin aikansa tyyli-ikonina – tällaisessa tyylissä prinsessa riensi kuntosalille 2:14
Katso video! Prinsessa Dianaa pidettiin tyyli-ikonina!

Prinssi William julkaisi koskettavan kirjoituksen tunnustuksena inspiroiville nuorille.

Cambridgen prinssi William kunnioitti inspiroivia nuoria äitinsä 61-vuotispäivänä. Britanniassa on vuodesta 1999 asti jaettu Dianan mukaan nimettyä palkintoa nuorille heidän sosiaalisesta toiminnastaan ja humanitaarisesta työstä. Palkinto on arvostetuin, jonka 9–25-vuotias nuori voi saada.

Nyt prinssi William on julkaissut kirjoituksen tuoreimmille palkituille, jossa kutsuu heitä kaikkia inspiraatioksi.

– Onnittelut Diana-palkinnon saamisesta. Olette osa inspiroivaa nuorten sukupolvea, joka muuttaa maailmaa toimillaan. Ihailen suuresti ponnistelujanne, William aloittaa.

– Olette todellinen äitini perinnön ruumiillistuma ja tiedän, että hän olisi ylpeä teistä kaikista. Uskon ettei ole parempaa tapaa juhlistaa häntä ja hänen työtään kuin antaa tunnustusta uskomattomille ihmisille, jotka käyttävät paljon aikaa ja vaivaa auttaakseen lähimmäisiään, prinssi lopettaa.

Kirjoitus julkaistiin Kensingtonin virallisella kirjepaperilla ja allekirjoitus oli prinssi Williamilta itseltään.

Sekä William, että Harry tukevat diana-palkintoa, joka on heidän äitinsä hyväntekeväisyysjärjestön kunnianosoitus. Palkinnot jaetaan 1. heinäkuuta, Dianan syntymäpäivänä. Seremoniassa palkitaan 180 nuorta 29 eri maasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat