Prinssi William ja herttuatar Catherine järjestivät tilaisuuden Dianan muistolle – Harry ja Meghan loistivat poissaolollaan

1:27
Tältä Diana-patsas näyttää.

Cambridgen herttuapari halusi kutsua laajemman joukon juhlistamaan Dianan muistoa.

Walesin prinsessa Diana olisi viettänyt tänä kesänä 60-vuotissyntymäpäiväänsä, jos olisi vielä elossa. Merkkipäivän kunniaksi prinssit William ja Harry  paljastivat äitinsä kunniaksi tehdyn patsaan.

Koronarajoitusten vuoksi heinäkuun paljastustilaisuudessa oli paikalla vain aivan lähipiiri. Kutsuttuina oli neljätoista ihmistä, mukaan lukien prinssit sekä Dianan sisarukset Earl SpencerSarah McCorquodale ja Jane Fellowes.

Prinssi William ja tämän vaimo Herttuatar Catherine halusivat juhlistaa patsasta ja merkkipäivää kuitenkin myös laajemmalla kutsulistalla, nyt kun koronarajoitukset ovat Britanniassa hellittäneet, kertoo Town and Country -lehti.

Dianan pojista vain toinen edusti

Town and Country -lehden saamien tietojen mukaan William ja Kate isännöivät Kensingtonin palatsin puutarhassa lokakuussa suuremman tilaisuuden, johon oli kutsuttu myös Dianan ystäviä sekä henkilöstöä ja lahjoittajia, jotka auttoivat Dianan patsaan mahdollistamisessa.

Lokakuisessa tilaisuudessa kerrotaan olleen jopa 100 henkeä. Prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan eivät kuitenkaan saapuneet tilaisuuteen.

Harry edusti heinäkuisessa tilaisuudessa ilman vaimoaan, sillä heidän tyttärensä Lilibet oli tällöin vain alle kuukauden ikäinen.

Harrylla ja Meghanilla on ollut huomattavan paljon erimielisyyksiä muun kuningasperheen kanssa, mutta heinäkuussa veljekset seisoivat yhtenäisessä rintamassa, paljastaessaan äitinsä patsaan.

– Toivomme joka päivä, että hän (Diana) olisi vielä kanssamme ja toiveemme on, että tämä patsas nähdään ikuisesti symbolina hänen elämästään ja perinnöstään, veljesten yhdessä julkaisemassa tiedotteessa luki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja