Mainos

Prinssi William edusti uudessa hiustyylissä – "Tämä on todella itsevarma kannanotto"

Prinssi Williamin uusi, ajeltu hiustyyli herättää ihastusta ja arvostusta. 

Prinssi William paljasti uuden hiustyylinsä torstaina 18. tammikuuta vieraillessaan Evelinan sairaalassa Lontoossa. Prinssin hiukset olivat sivuilta selkeästi lyhyemmät ja ajellut. Monien mielestä asialla ei varmasti ole minkäänlaista merkitystä, mutta ihmiselle joka viettää elämäänsä lähes täysin julkisuudessa, tämä on suuri kannanotto.  

Tiedossa on ollut jo kauan, että prinssi Willaimin hiusraja on ollut pakenemassa. Tämän huomioon ottaen huippukampaaja Joe Millsin mukaan tulevan kuninkaan päätös paljastaa uusi tyylinsä näinkin julkisessa tapahtumassa osoittaa suurta itsevarmuutta.   

– Jo pitkään sekä lehdistössä että internetissä on kommentoitu hänen ohenevia ja katoavia hiuksiaan. Mielestäni hänen päätöksensä ajaa hiuksensa on erittäin vahva ja todella itsevarma kannanotto. 

Monille miehille, jotka kärsivät kaljuuntumisesta, loppujenkin hiusten pois ajaminen saattaa tuntua erittäin vaikealle. Kaljuuntumishoidot ovat kuitenkin Millsin mukaan tulleet eteenpäin suurin harppauksin muutaman viime vuoden aikana. 

Lähde: Independent 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.