Prinssi Philipin kanssa kolaroinut nainen kritisoi hovin tapaa hoitaa kansaa kauhistuttanut kohu – kuningatar Elisabet puuttui peliin harvinaisella tavalla

Prinssi Philip on vetäytynyt edustustehtävistä 65 vuoden työrupeaman jälkeen 0:56
Prinssi Philip on vetäytynyt edustustehtävistä 65 vuoden työrupeaman jälkeen

Prinssi Philip joutui auto-onnettomuuteen 17. tammikuuta Sandringhamissa. Onnettomuudessa osallisena ollut nainen avautuu nyt kolarin jälkimainingeista.

Torstaina 17. tammikuuta kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip menetti Land Roverinsa hallinnan Sandringhamissa ja törmäsi toiseen autoon, jossa matkusti kaksi naista sekä vauva. 

97-vuotias prinssi ei loukkaantunut kolarissa ja hänet on jopa nähty ajamassa jo toista Land Roveria. Toisessa autossa sen sijaan ei oltu aivan yhtä onnekkaita, sillä auton kyydissä ollut Emma Fairweather mursi ranteensa. Autoa ajanut Ellie Townsend sai ainoastaan pieniä ruhjeita polviinsa ja vauvalle ei käynyt kuinkaan. 

Ranteensa loukannut Fairweather odottaa paraikaa tietoa siitä, tarvitseeko hänen kätensä leikkausta. Hän on myös ilmaissut tyytymättömyytensä siihen, kuinka kuninkaalliset ovat välikohtauksen hoitaneet. 

Fairweather kertoi brittilehdistölle kolarin jälkeen olevansa pahoillaan siitä, ettei hovi ollut häneen yhteydessä tapahtuneen johdosta. Nyt Fairweather kertoo kuitenkin kuningatar Elisabetin hovinaisen Mary Morrisonin soittaneen hänelle, välittäen kuningattaren toivotukset pikaiseen paranemiseen. 

– Kuningatar pyysi minua soittamaan teille välittääkseen lämpimimmät terveisensä onnettomuuden johdosta ja hänen majesteettinsa haluaa erittäin kovasti tietää, kuinka voitte sekä toivoo kaiken sujuvan niin hyvin kuin mahdollista, Morrison totesi Fairweatherille.

– Me täällä Sandringhamissa ajattelemme teitä erittäin paljon ja yritämme tavoittaa teidät vielä myöhemmin.

Ennen kuningattaren viestin saamista Fairweather oli kertonut tunteneensa olonsa sivuutetuksi sekä torjutuksi kuninkaallisten toimesta. Hän kertoo kuitenkin edelleen toivovansa yhteydenottoa kolarin toiselta osapuolelta, prinssi Philipiltä itseltään.

– Vaikka on mukavaa, että kuningatar on nähnyt tarpeelliseksi pyytää henkilökuntansa jäsentä ottamaan minuun yhteyttä, hänellä ei ollut tekemistä onnettomuuden kanssa. Olen edelleen melko yllättynyt siitä, ettei prinssi Philip ole tuntenut tarvetta ottaa yhteyttä tai tiedustella kuinka voin, Fairweather kertoo. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat