Prinssi Harrylta hauska paljastus – panikoi törmätessään kuningattareen yllättäen

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Prinssi Harry paljasti vitsaillen menevänsä paniikkiin kohdatessaan kuningatar Elisabetin Buckinghamin palatsin käytävillä.

VIDEO: Harry ja Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen.

Kuningatar Elisabetia käsittelevässä dokumentissa Queen of the World nähdään prinssi Harry vitsailemassa isoäidistään. ITV-kanavan tuottamassa dokumentissa Harry puhuu Karibialta saapuneille vieraille Buckinghamin palatsissa.

– Te olette viettäneet paljon enemmän aikaa Buckinghamin palatsissa kuin minä ja olette olleet täällä vain kahden viikon ajan, Harry paljastaa dokumentissa vieraille.

– Oletteko törmänneet kuningattareen vielä? Jos yllättäen törmäätte häneen käytävillä, älkää menkö paniikkiin. Tiedän, että panikoitte, me kaikki teemme niin! Harry vitsaili isoäidistään Elisabetista.

Elisabetista kertovassa dokumentissa nähdään useita kuninkaallisen perheen jäseniä. Myös kuninkaallisen perheen uusi tähti, Harryn vaimo herttuatar Meghan tullaan näkemään dokumentissa lyhyesti. Dokumentissa Meghan puhuu häämekostaan ja ensimmäisistä kosketuksistaan elämään kuninkaallisena.

Dokumentti näytetään brittien televisiossa vain hieman ennen Harryn ja Meghanin matkaa Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Tongaan ja Fijille. Kyseessä on avioparin ensimmäinen virallinen yhteinen matka Britannian kansainyhteisön maihin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat