Prinssi Harry kommentoi vihdoin lentokohua – tästä syystä hänen perheensä matkustaa yksityiskoneella

2:32
Prinssi Harry kommentoi medialle esikoispoikansa syntymää toukokuun alussa.

Prinssi Harryn mukaan hänen perheensä matkustaa yksityiskoneella silloin, kun se on turvallisuuden kannalta välttämätöntä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuivat hiljattain kohun keskelle ahkeran lentomatkailun vuoksi. Herttuaparin kerrotaan tehneen neljä lentomatkaa yksityiskoneella 11 päivän aikana.

Harryn ja Meghanin yksityismatkailua arvostellaan erityisesti siksi, että kumpikin on puhunut aktiivisesti ympäristönsuojelun puolesta. Harry paljasti hiljattain haluavansa korkeintaan kaksi lasta, jotta kuormittaisi ympäristöä vähemmän.

Prinssi Harry on vihdoin ottanut kantaa kritiikkiin. Amsterdamissa kestävän matkailun puolesta puhunut Harry kertoi perheensä valitsevan matkustusmuodon turvallisuuden mukaan.

– Tulin tänne reittilennolla. 99 prosenttia ajastani kuluu matkustaen reittilennoilla ympäri maailmaa. Toisinaan erityisissä tilanteissa on oltava mahdollisuus varmistaa perheeni turvallisuus. Se on oikeasti niin yksinkertaista, hän kertoi.

Harry vakuutti huolehtivansa hiilidioksidipäästöjen hyvittämisestä aina yksityiskonetta käyttäessään.

– Me kaikki pystymme parempaan, ja vaikkei kukaan ole täydellinen, meillä kaikilla on vastuu omasta vaikutuksestamme, hän totesi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja