Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muistivat 9-vuotiaana menehtynyttä poikaa – tekivät lahjoituksen lastensa nimellä

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Näin prinssi Harry kommentoi ensimmäisen kerran lähtöään Britannian hovista vuonna 2020 – tätä herttuan lausunto merkitsee

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muistivat 9-vuotiaana menehtynyttä George Zafjenia.

Prinssi Harry  ja herttuatar Meghan muistivat 9-vuotiaana menehtynyttä George Zafjenia ja lahjoittivat tämän nimellä perustettuun keräykseen 5000 dollaria. Lahjoitus tehtiin herttuaparin lasten Archien ja Lilibetin nimellä.

GoFundMe-sivustolle perustetun keräyksen tiedoissa kerrotaan, että Georgelle tehdyt lahjoitukset ohjataan tämän vanhempien pyynnöstä suoraan Los Angelesin lastensairaalalle. Keräykseen on osallistunut tähän mennessä noin 400 lahjoittajaa.

Menehtyneen George-pojan äiti Kelly McKee Zajfen jakoi Instagram-tililleen koskettavan postauksen koskien poikansa poismenoa. Zajfenin jakamassa kuvassa George hymyilee kaksossiskonsa reppuselässä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakas pikkupoikani. Maailmani on särkynyt miljoonaksi palaseksi. Pystyn hädin tuskin hengittämään. Kävelemään. Toimimaan. Istumaan. Seisomaan. Sinä olit elämäni valo. Hymysi teki huoneesta niin valoisan ja sydämesi oli täydellisin ja suloisin, musertunut äiti kirjoittaa.

Georgen kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisesti.


Lue myös:

    Uusimmat