Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisevat jälleen uuden dokumenttisarjan Netflixissä

Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli sen suurin paljastus 4:13
Katso video: Harrysta ja Meghanista kertovan kohudokumentin kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin – tämä oli niiden suurin paljastus

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisevat Netflixissä vuoden lopussa uuden Live to Lead -dokumenttisarjan, jossa haastatellaan tunnettuja johtohahmoja.

Prinssi Harry ja herttutar Meghan tulevat julkaisemaan uuden dokumenttisarjansa suoratoistopalvelu Netflixissä, uutisoi New York Post.

Pariskunnan operoima seitsenosainen Live to Lead -dokumenttisarja kattaa haastatteluja tunnettujen sekä inspiroivien johtajien sekä vaikuttajien kanssa, joihin lukeutuvat muun muassa edesmennyt Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden tuomari Ruth Bader Ginsburg, Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern sekä ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thurnberg

Netflix julkaisi maanantaina 19. joulukuuta dokumenttisarjasta trailerin, jolla myös Harry ja Meghan nähdään. Videolla Harry kertoo dokumenttisarjan saaneen inspiraationsa edesmenneeltä Etelä-Afrikan presidentiltä Nelson Mandelalta. Uusi sarja julkaistaan Netflixissä 31. joulukuuta.

Jos traileri ei näy, voit katsoa sen tästä.

Harry ja Meghan toimivat sarjan vastaavina tuottajina, ja se on tuotettu yhteistyössä Blackwell & Ruthin, The Nelson Mandela Foundation sekä pariskunnan oman tuotantoyhtiön Archewell and Cinetic Median kesken. 

Torstaina 15. joulukuuta julkaistiin toinen puolikas kuusiosaisesta dokumenttisarjasta, joka kertoo puolestaan Harryn ja Meghanin elämästä. Harry & Meghan -sarjassa pariskunta kertasi parisuhteensa historiaa ja kertoi hankaluuksista, joita he ovat sen aikana yhdessä kokeneet.

Pariskunta esitti jälleen erityisen kovia syytöksiä varsinkin brittimediaa kohtaan, joka heidän mukaansa on vainonnut heitä vuosien ajan. Lisäksi Harry kritisoi myös brittihovin kuninkaallisen perheensä useita toimintatapoja. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 alussa ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan. He asuvat lastensa Archien, 3, ja Lilibetin, 1, kanssa Kalifornian Montecitossa. 

Lue myös:

    Uusimmat