Prinssi Charlesilla on mutkikkaat välit lapsiinsa – kumpi pojista on hänen suosikkinsa?

Prinssi Charles täyttää 70 vuotta 3:38
Prinssi Charles juhli viime vuonna 70-vuotispäiväänsä.

Prinssi Charlesin ja hänen poikansa prinssi Williamin välit ovat aina olleet hankalat. Siksi asiantuntijoiden mukaan Charles suosii nuorempaa poikaansa prinssi Harrya. 

Kuninkaallisten asiantuntijoiden mukaan prinssi Charles suosii toista poikaansa enemmän kuin toista. He ovat sitä mieltä, että prinssi Harry on Charlesin suosikkipoika.

Charlesin ja hänen vanhemman poikansa prinssi Williamin välit ovat hankalat monesta syystä. Vanhempiensa eron jälkeen William ei halunnut olla missään tekemisissä isänsä uuden puolison herttuatar Camillan kanssa. Hän kertoi isälleen, ettei ollut kiinnostunut tapaamaan Camillaa, ja heidän välillään oletetaan yhä olevan jännitteitä.

Huhujen mukaan Williamin ja hänen isänsä välit ovat hankalat myös siksi, että Charles on kateellinen poikansa ja tämän puolison herttuatar Catherinen suosiosta.

– Kyselyjen mukaan kaksi kolmesta britistä haluaisi kuninkaaksi ja kuningattareksi mieluummin Williamin ja Catherinen kuin Charlesin ja Camillan. Se on aina aiheuttanut jännitettä heidän välilleen, sisäpiiriläinen kertoo.

Charlesin suhde prinssi Harryn kanssa on tiettävästi paljon vakaampi. Suhde on parantunut viime aikoina herttuatar Meghanin ansiosta, sillä Charles on hyvin kiintynyt miniäänsä.

Harry kertoi olleensa erittäin kiitollinen siitä, että hänen isänsä saattoi hänen morsiamensa alttarille. Charles on kehystänyt tilanteesta otetun kuvan ja ripustanut sen virka-asuntonsa Clarence Housen seinälle.

Myös Charlesin ja Williamin välit vaikuttavat parantuneen viime aikoina. William on kertonut toivovansa, että hänen isänsä viettäisi mahdollisimman paljon aikaa lapsenlastensa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat