Prinssi Carl Philipin perhe jatkaa lomatärppien esittelyä – prinssi Alexander pääsi tutustumaan hyvin erityiseen paikkaan

1:02
Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoinen Alexander syntyi vuonna 2016

Prinssi Carl Philipin perhe jatkaa kotimaanmatkailua ja julkaisi uuden matkavinkin Instagram-tilillään.

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia lupasivat loman aloittaessaan esitellä Instagramissa matkavinkkejä kesäiseen Ruotsiin, kun koronakriisin vuoksi matkustamista on rajoitettu.

Kuninkaalliset ovatkin näyttäneet esimerkkiä ja lomailleet kotimaansa luontokohteissa perinteisen Rivieran luksuslomansa sijaan.

Viime viikolla perhe vieraili Sörmlannissa ja nautti maastopyöräilystä. Tällä kertaa matka vei etenkin 4-vuotiaan prinssi Alexanderin kannalta hyvin erityiseen kohteeseen.

– Alexander sai kasteessa Södermanlandin herttua arvonimen ja symbolisena kastelahjana näköalapaikan Nynäsin luonnonsuojelualueella. Suosittelemme lämpimästi kohdetta! prinssiparin Instagram-tilillä taustoitettiin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

He jakoivat retkeltään jälleen useita kuvia Instagramissa ja kertoivat seuraajilleen nauttineensa piknikistä ja uinnista sekä kävelystä kauniilla Gises-järvellä. Kuvien perusteella mukana retkellä on ollut myös perheen koira Siri, joka pulahti niin ikään uimaan.

Prinssiparin lapsineen odotetaan suuntaavan heinäkuun puolessavälissä myös Öölantiin, missä kuninkaallinen perhe kokoontuu perinteisesti juhlimaan kruununprinsessa Victorian syntymäpäivää.

Ruotsin hovissa tehtiin viime syksynä merkittäviä muutoksia, kun kuningas Kaarle Kustaa ilmoitti, ettei prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapsilla ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia. 

Käytännössä kuninkaallisista edustustehtävistä vastaavat nykyisin kuningasparin lisäksi kruununprinsessa Victoria perheineen, mutta Alexander ja muut edustustehtävistä vapautuneet lapset saivat kuitenkin pitää heille annetut herttuan ja herttuattaren tittelit uudistuksesta huolimatta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja