Prinsseilläkään ei mene aina putkeen – William paljasti huonoimman lahjan, jonka antoi aikoinaan Catherinelle: "Se ei mennyt hyvin"

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa – hauska tilanne taltioitui kameralle, katso!

Prinssi William ei ole aina onnistunut lahjojen hankinnassa vaimolleen herttuatar Catherinelle.

Prinssi William paljasti hiljattain yksityiskohtia hänen ja herttuatar Catherinen suhteen alkuajoista ja siitä, kuinka hänkin kuninkaallisena kamppailee asian kanssa, joka aiheuttaa monille parisuhteessa oleville globaalisti toisinaan harmaita hiuksia: millaisen lahjan antaa rakkaalleen. William myönsi, ettei asia ole häneltäkään mennyt aina ihan putkeen. 

William puhui asiasta osallistuessaan BBC:n That Peter Crouch Podcast -lähetykseen. William sekä ohjelman juontajat Peter CrouchChrist Stark sekä Tom Fordyce keskustelivat lähetyksessä kaikista huonoimmista lahjoista, joita he ovat koskaan antaneet puolisoilleen. Yksi miehistä kertoi antaneensa kerran puolisolleen lahjaksi puun. Tästä heitettiinkin jatkokysymys Williamille, että voiko hän pistää paremmaksi huonoimman lahjan suhteen. 

– Todennäköisesti voin. Annoin kerran vaimolleni kiikarit. Hän ei koskaan anna minun unohtaa sitä, William kertoi. 

– Se oli ihan suhteemme alussa. Kuulkaas luulen, että se sinetöi kaiken. Hän lankesi minuun siinä kohtaa, William vitsaili naureskellen. 

Prinssi jatkoi keskustelua kertoen perustelunsa sille, miksi hän ajatteli kiikarien olevan hyvä lahja tuoreelle puolisolle. 

– Vakuuttelin itseäni niiden suhteen. Sanoin jotenkin, että "Nämä ovat tosi ihmeelliset! Katso kuinka pitkälle näet!" ja hän vain katsoi minua todeten, että "Nämä ovat kiikarit. Mikä homma?". Se ei mennyt hyvin. 

Loppuun William totesi, ettei hän todellakaan tiedä, miksi hän päätyi ostamaan Catherinelle lahjaksi kiikarit. 

William ja Catherine tapasivat toisensa 2000-luvun alussa opiskellessaan samassa yliopistossa. Pari meni naimisiin vuonna 2011. Heillä on kolme lasta: 7-vuotias prinssi George, 5-vuotias prinsessa Charlotte ja 2-vuotias prinssi Louis.

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja