Prinsessa Sofia neuvoo käsienpesussa – julkaisi harvinaisen kuvan perheen kotoa

0:12
Prinssi Alexanderin ristiäisissä oli leppoisa tunnelma

Ruotsin prinsessa Sofia muistuttelee Instagram-päivityksessä käsienpesusta ja julkaisi samalla poikkeuksellisesti kuvan perheen kotoa.

Koronapandemian aikaan terveysviranomaiset ovat korostaneet toistuvasti käsienpesun tärkeyttä viruksen leviämisen ehkäisyssä.

Ruotsissa kuninkaallisetkin ovat ottautuneet asialle, sillä myös prinsessa Sofia ohjeistaa hänen ja prinssi Carl Philipin virallisella Instagram-tilillään pesemään käsiä.

– Meneillään on uusi ja erikoinen tilanne, joka vaikuttaa moniin tavalla tai toisella. Olette ajatuksissamme, kuvatekstissä kirjoitettiin.

Kuvassa näkyvät pienten prinssien Alexanderin ja Gabrielin kädet. 3- ja 2-vuotiaat pikkuprinssit pesevät kuvassa käsiään saippuan kera.

Päivityksestä uutisoi myös ruotsalaislehti Svensk Damtidning, jonka mukaan kuva on otettu perheen kotoa Villa Solbackenista.

Lehden mukaan kyseessä on harvinainen kuva, sillä se on ensimmäinen laatuaan, jonka prinssipari on julkaissut sisältä kotitalostaan. Tähän mennessä on päästy ainoastaan näkemään kuvaa talon vehreästä puutarhasta.

Tukholmassa arvostetulla Djurgårdenin alueella sijaitseva Villa Solbacken valmistui vuonna 1930. Se toimi aiemmin kuningas Kaarle Kustaan sedän prinssi Bertilin ja tämän puolison prinsessa Lilianin kotina.

Expressen uutisoi vuonna 2017, että Villan perinyt Carl Philip perheineen pääsi vihdoin muutamaan taloon mittavien remonttien jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.