Prinsessa Charlotte, 4, yllätti kuvaajat nenäkkäällä teollaan – herttuatar Catherinelta rehellinen äitireaktio

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Nelivuotias prinsessa Charlotte päätti näyttää yleisölle kieltään vilkuttamisen sijaan.

Prinssi William ja herttuatar Catherine vierailivat hyväntekeväisyyspurjehduskisassa torstaina 8. elokuuta ja myös pariskunnan kaksi vanhempaa lasta, kuusivuotias prinssi George ja nelivuotias prinsessa Charlotte olivat mukana tapahtumassa. Kuninkaalliset sisarukset tarkastelivat tilaisuutta veneestä käsin isovanhempiensa Mike ja Carole Middletonin kanssa. 

Myöhemmin herttuatar Catherine toi lapsensa palkintojenjakolavan yläpuolella olevan suuren ikkunan ääreen katsomaan paikalla ollutta yleisöä. Herttuatar selkeästi yritti saada Charlottea vilkuttamaan yleisölle, kuten kuninkaallisilla on yleensä tapana tehdä, mutta topakalla pikkuprinsessalla oli muuta mielessään. 

Vilkuttamisen sijaan Charlotte päättikin näyttää kieltään, jolle hänen tilanteelle nauranut äitinsä Catherine laittoi stopin välittömästi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pieni prinsessa on päättänyt näyttää nenäkkään puolensa. Williamin veljen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä toukokuussa 2018 Charlotte näytti myös kieltään kuvaajille saapuessaan St. Georgen kappeliin.

Pikkuveljensä prinssi Louisin ristiäisten yhteydessä heinäkuussa 2018 Charlotte taas totesi paikalla olleille kuvaajille, että "te ette ole tulossa" kun kuninkaallinen perhe tapasi kappelin ulkopuolella odottaneet kuvaajat. Vuonna 2017 pikkuinen prinsessa ihastutti aidon rehellisellä kiukkupuuskallaan perheen vieraillessa hampurilaisella lentokentällä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja