Prinsessa Catherine on lähteiden mukaan "päässyt yli" prinssi Harryn kohukirjan väitteistä: "On ollut paljon tärkeämpiä asioita"

13:56
Prinssi Harryn kohuelämäkerta on nyt julki – asiantuntija kertoo, mitkä kysymykset kysyisi itse kuninkaalliselta

Prinsessa Catherinen kerrotaan olleen hämmentynyt prinssi Harryn elämäkirjan sisällöstä, mutta ei olisi kuitenkaan antanut paljastuksille kovinkaan paljon painoarvoa.

Prinssi Harryn Spare-elämäkerran julkaisun jälkeen brittikuninkaalliset ovat olleet suuren kansainvälisen huomion ja spekulaation kohteina päivien ajan. Harry avautuu kirjassaan kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista ja useista kuninkaallisiin perheenjäseniinsä liittyvistä asioista ja tapahtumista. 

Yksi kuninkaallinen, joka saa vahvasti osansa Harryn kirjassa, on hänen isoveljensä prinssi Williamin puoliso prinsessa Catherine. Elämäkerrassaan Harry muun muassa avaan Catherinen ja Harryn puolison Meghanin välillä tapahtuneen mekkoriidan yksityiskohdat ja kaksikon välillä käydyn tekstiviestikeskustelun. Lisäksi Harry kuvailee kirjassaan Catherinen ja Williamin suhtautuneen Meghaniin "stereotyyppisesti amerikkalaisena näyttelijänä". 

Mirrorin lähteiden mukaan Catherine olisi ollut hämillään Harryn väitteistä, mutta "päässyt jo niistä yli". Kuninkaallisen kerrotaan uppoutuneen täysin kiireisiin kuninkaallisiin velvollisuuksiinsa, eikä hänellä "olisi ollut juuri aikaa sen ajattelemiseen". Lähteet kertovat Catherinen työskentelevän tällä hetkellä suuren lapsiin liittyvän projektin kanssa, josta kuninkaallinen olisi aikeissa tiedottaa loppukuusta. 

– Tietenkin on ollut häiriötekijöitä, mutta prinsessalla on ollut paljon tärkeämpiä asioita mielessään. Tämä on tärkeää ja jännittävää aikaa, lähde kertoo. 

– Kampanja, jonka parissa hän on työskennellyt, on todellakin useiden kuukausien työn tulos kulissien takana ja se käynnistää uuden kolmesta viiteen vuotta kestävän ohjelman.

Lähteen mukaan Catherine olisi käyttänyt paljon aikaa aihepiiriin perehtymiseen sekä asiantuntijoiden tapaamiseen. Catherinen projektit kuninkaallisena ovat usein liittyneet hyvin vahvasti lapsiin. 

Catherinella ja prinssi Williamilla itselläänkin kolme lasta: 9-vuotias prinssi George, 7-vuotias prinsessa Charlotte ja 4-vuotias prinssi Louis.

Harryn Spare-elämäkerta julkaistiin maailmanlaajuisesti tiistaina 10. tammikuuta. Kirjassa Harry kuvailee myös hankalia välejään isoveljeensä Williamiin, kertoo veljesten välillä vuonna 2019 tapahtuneesta fyysisestä yhteenotosta ja kutsuu Williamia "arkkivihollisekseen". 

Prinssi Harryn haastattelu Tom Bradbyn kanssa katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja