Kirja: Prinssi Harry ei valinnut prinssi Williamia bestmanikseen – syyttää hovia valehtelusta

7:10
Prinssi Harry antoi kaksi kohua herättänyttä haastattelua liittyen Spare-elämäkertaansa.

Prinssi Harryn mukaan kuninkaallinen hovi valehteli veljesten häiden bestmaneista julkisuuteen.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät vuoden 2018 toukokuussa saattoivat näyttää sadulta, mutta todellisuudessa kulissien takana kuohui.

Prinssi Harry ei ollut valinnut veljeään prinssi Williamia bestmanikseen, jonka Harry olettaa aiheuttaneen mielipahaa veljessään. Sulhasen valinta bestmaniksi oli kohdistunut veljen sijaan pitkäaikaiseen ystävään Charlieen.

Harry kertoo tuoreessa Spare-elämäkertateoksessaan, että prinssin oli tarkoitus viettää iltaa yhdessä ystäviensä sekä veljensä prinssi Williamin kanssa baarissa. Kirjan mukaan William kuitenkin perui osallistumisensa viime hetkellä.

– En voi, Harry. Kate ja lapset, Harry kirjoittaa Williamin sanoneen samana päivänä.

– Muistutin häntä siitä, että kyseessä oli perinne: olimme illastaneet yhdessä ennen hänen häitään ja lähteneet yhdessä tapaamaan väkijoukkoja. Hän piti pintansa.

Harry oli sanojensa mukaan anellut Williamia liittymään seuraan, koska hän oli niin ikään ollut Williamin seurueessa iltana ennen kuin kruununprinssi avioitui prinsessa Catherinen kanssa.

– Kysyin itseltäni, mitä todella oli meneillään. Tuntuiko hänestä (Williamista) pahalta, koska hän ei ollut bestmanini? Oliko hän suuttunut siitä, että pyysin vanhaa ystävääni Charlieta? Harry kirjoittaa.

Hovin mukaan William oli Harryn bestman, toisin kuin prinssi väittää. Harry toteaa myös, että William ei niin ikään valinnut häntä bestmanikseen.

Lopusi Harry toteaa bestmanina näytteleminen olleen silkkaa valehtelua päin naamaa.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja