Prinsessa Beatricen puolisolta koskettava päivitys: "Olet kiltein, rakkain ja kaunein ihminen maailmassa"

Prinsessa Beatricen Edoardo-puoliso muisti rakastaan somessa. 

Britannian prinsessa Beatrice juhli puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa häidensä ensimmäistä vuosipäivää viime lauantaina. Edoardo julkaisi vuosipäivän kunniaksi rakkaudentäyteisen viestin rakkaalleen Instagram-tilillään. 

– En pysty uskomaan, että siitä on vuosi. Jokainen sekunti, jokaisena päivänä on ollut täynnä iloa, onnea, naurua ja rakkautta. Olet kiltein, rakkain ja kaunein ihminen maailmassa, hän kirjoittaa. 

Kuvassa kaksikko hymyilee aurinkoisesti kameralle. 

Pari odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Tiedotteen mukaan pienokaisen on määrä syntyä tulevana syksynä.

32-vuotiaalle prinsessalle tuleva pienokainen on hänen esikoisensa, mutta hänen puolisollaan on vuonna 2016 syntynyt poika Wolfie aiemmasta suhteestaan.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo, 38, astelivat useiden viivästysten jälkeen lopulta alttarille kaikessa hiljaisuudessa heinäkuussa 2020.

Pariskunnan salaisissa häissä oli paikalla koronarajoitusten vuoksi ainoastaan parikymmentä vierasta. Heidän joukossaan olivat muun muassa kuningatar Elisabet ja huhtikuussa menehtynyt prinssi Philip.

Prinsessan häätyyli herätti valtavasti ihastusta, sillä hän oli pukeutunut isoäitinsä vanhaan asuun, jota oli muokattu aavistuksen hääjuhlaan sopivammaksi.

Beatricen vanhemmat, Yorkin herttua Andrew ja herttuatar Sarah tulevat isovanhemmiksi toistamiseen tämän vuoden puolella. Herttuaparin ensimmäinen lapsenlapsi syntyi talvella, kun prinsessa Eugenie ja hänen puolisonsa Jack Brooksbank saivat poikavauvan. Pienokainen sai nimekseen August.

95-vuotiaalle kuningatar Elisabetille prinsessa Beatricen pienokainen tulee olemaan 12. lapsenlapsenlapsi.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja