Presidenttipari paljastaa MTV Uutisten haastattelussa – näin Aaro-poika on viettänyt itsenäisyyspäivää

0:22
Presidenttipari kertoi MTV Uutisten haastattelussa muun muassa, millaisissa merkeissä heidän Aaro-poikansa itsenäisyyspäivä on mennyt.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kertoivat MTV Uutisten haastattelussa, millaisissa merkeissä heidän poikansa Aaro on viettänyt Suomen itsenäisyyspäivää. 

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kertoivat ajatuksiaan itsenäisyydestä ja maailmanpoliittisesta tilanteesta MTV Uutisten erikoishaastattelussa Presidentinlinnassa.

Haastattelun lopuksi pariskunta paljasti myös, kuinka heidän 4-vuotias Aaro-poikansa on viettänyt itsenäisyyspäivää. 

– Aaro on viettänyt innolla muun perheen kanssa Suomen itsenäisyyspäivää ja on jo sen ikäinen, että hän ymmärtää, että omaa maata kannattaa juhlistaa ja että Suomi on hyvä maa. Paras maa meille suomalaisille, Jenni Haukio kertoo. 

Linnan juhlia vietetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen perinteisin menoin Presidentinlinnassa. Jenni Haukio kertoo olevansa kiitollinen siitä, että on päästy palaamaan normaaliin.

– On valtava kiitollisuuden tunne siitä, että jälleen pääsemme yhdessä juhlistamaan itsenäisyyttä tässä ajassa sillä on arvoa kenties enemmän kuin koskaan aiemmin. Tunnelmat ovat hienot, Haukio kuvailee.

Vastaanotolle on presidentin kanslian mukaan kutsuttu tänä vuonna ihmisiä, jotka ovat tehneet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi ja toiminnallaan edistäneet Suomen vahvuuksia. Mukana on muun muassa korona-ajan sankareita.

– Suomalaiset tekevät töitä, huolehtivat toisistaan, ja kaikella sillä pidetään suomalaista yhteiskuntaa pystyssä. Se on meille kaikille äärettömän tärkeä asia, Niinistö sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja