Presidentti Sauli Niinistöltä ja Jenni Haukiolta koskettava ele vaimonsa menettäneelle Kurre Westerlundille – osoittaa nyt kiitoksensa

Kurt Westerlund sai kirjeen tasavallan presidentiltä. 

Muusikkona tunnettua Kurt "Kurre" Westerlundia ja hänen lapsiaan kohtasi suuri suru toukokuun lopussa, kun hänen vaimonsa ja lastensa äiti Kirsi Westerlund (o.s. Syrjänen) menehtyi pitkäaikaissairauden uuvuttamana

Kurt kertoo Instagram-tilillään saaneensa presidenttipari Sauli Niinistöltä ja Jenni Haukiolta suruvalitettut vaimonsa poismenon johdosta. Hän julkaisi kuvan kirjeestä, joka on osoitettu Tasavallan presidentiltä. 

– Arvoisa tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä puoliso Jenni Haukio! Kiitos todella paljon muistamisesta. Hieno ele. Arvostan suuresti! Kiitos myös teille kaikille ihanille tuhansille Ihmisille jotka muistitte kunnioittaa Kirsin muistoa! Saimme kukkia peräti Las Vegasista, Westerlund kirjoittaa. 

Kurtin ja edesmenneen Kirsin tytär Bella sai valkolakin itselleen yli viikko sitten. Hänestä otettiin kuva tärkeän päivän kunniaksi Miss Suomi kruunajaistuolissa, jonka Kurt osti vuonna 2012. Kyseisessä tuolissa kruunattiin myös Kirsi, kun hän sai Suomen kauneimman kruunun vuonna 1992. 

– Lauantaina Rakas Bella Tytär Ylioppilaaksi! Kruunaus Missituolilla Äidin Muistoa Kunnioittaen!

Lue myös:

    Uusimmat