Olli Jokinen ja Katerina-vaimo nostalgisissa hääkuvissa – avioituivat 20 vuotta sitten

6:48
Miten kotiopetus sujuu kolmen lapsen perheessä Floridassa ja mitä Olli Jokinen tekee kiekkouran päätyttyä?

Olli ja Katerina Jokinen juhlistivat hääpäiväänsä. 

Uransa Florida Panthersin riveissä lopettanut NHL-kiekkoilija Olli Jokinen avioitui vaimonsa Katerina Jokisen kanssa 20 vuotta sitten. Pariskunta muisteli Instagram-tileillään keskiviikkona ikimuistoista juhlapäiväänsä. 

Ollin tilillään jakamissa kuvissa nähdään muun muassa pari nauravaisena leikkaamassa hääkakkua sekä tunnelmallisessa hääpotretissa. Kuviin hän oli merkannut ytimekkäästi 7.7.2001.

Katerinan jakamissa kuvissa pariskunta on lisäksi tanssilattialla. Kuvien kommenttikenttään suorastaan sateli onnitteluita. Oman onnitteluviestinsä kirjoittivat muun muassa Kirsi Alm-Siira, Mikko Leppilampi, Emmi Granlund sekä Pirita Hagman

– Upeaa, miljoonasti onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia! Vappu Pimiä julisti. 

Pariskunta kertoi viime vuonna Vappu ja Maria Liven haastattelussa, miten korona-aika on vaikuttanut heidän elämäänsä. Korona otettiin perheessä vakavasti, koska Emma-tytär kuuluu diabeteksensa vuoksi riskiryhmään.

– Kyllähän sen kanssa pitää olla varovaisempi. Mutta eihän tätä voi kontrolloida muuten kuin omalla käytöksellään, Katerina  myönsi.

–Kaupasta loppuivat alkoholipyyhkeet ja hän joutui laittamaan insuliinipumpun ilman desinfiointia. Siitä seurasi tulehdus ja hän on antibioottikuurilla. Onhan se aika hurjaa, äiti kertoo, mutta kiittelee saaneensa apua perheen ystäviltä vaikeassa tilanteessa.

Parilla on Emman lisäksi myös tyttäret Alexandra ja Keira.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja