Mikael ja Emmi Granlund viettävät ensimmäistä hääpäiväänsä kesällä – kiekkovaimo julkaisi intiimin kuvan häistään: "Niin romanttista"

Mikael ja Emmi Granlund avioituivat monen vuoden seurustelun jälkeen viime kesänä.

Jääkiekkoilija Mikael Granlundin vaimo Emmi Granlund muistelee heidän unelmahäitään. Pariskunta avioitui viime vuoden heinäkuussa Helsingin Tuomiokirkossa useamman vuoden seurustelun jälkeen. Unelmahäissä oli perheen ja läheisten lisäksi paikalla kiekkopiireistä tuttuja ystäviä.

Granlund julkaisi Instagram-tilillään intiimin kuvan häistään, kun hän on suutelemassa tuoretta aviomiestään. Taustalla näkyy, kuinka vieraat kuvaavat ikimuistoista hetkeä. Kuvatekstistä paljastuu, että Granlund on kehystämässä hääkuviaan.

– Niin romanttista, eräs kommentoija kirjoitti.

Granlundeja kohtasi suuri suru tänä vuonna, kun heidän toinen lapsensa syntyi kuolleena maaliskuussa. Pariskunta odotti tyttöä.

– Pieni enkelimme syntyi tiistaina, eikä hänellä ollut lainkaan sykettä. Saamme toivoa siitä, että tiedämme hänen pitävän meistä huolta meidän suojelusenkelinämme, ja uskomme, että kaikelle on syynsä, Granlund kirjoitti päivityksessään.

Mikaelilla ja Emmillä on vuoden ikäinen Milo-poika, joka näkyy aina silloin tällöin kiekkovaimon sosiaalisessa mediassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja