Mainos

Presidentti Niinistö kommentoi palkkakeskustelua

Presidentti Sauli Niinistö on kommentoinut palkkansa alentamishalusta noussutta keskustelua virallisilla Facebook-sivuillaan. Hän vastaa Facebook-sivullaan äänestäjälleen, joka moittii häntä populismista.

– Oletteko tosiaan sitä mieltä, että meidän, jotka olemme vuosikausia opiskelleet esim. ylempiin korkeakoulututkintoihin ja sen jälkeen vuosikymmenet tehneet arvokasta ammattityötä, ansaitsemmekin yhtäkkiä liikaa ja meidän on sopeutettava palkkamme mainitsemienne "oleskelijoiden" palkkaan, kysyy Risto Rautaniemi Niinistön Facebook-sivulla.

– Risto, kuka Sinulle tuollaisia on syöttänyt? Minulla on tapana tarkoittaa, mitä sanon. En ole sanallakaan ehdottanut yleistä palkanalennusta, enkä tule ehdottamaankaan, vastaa presidentti.

Niinistö palasi myöhemmin lauantaina asiaan Facebook-päivityksessään.

– Tuli puheliaanpuoleinen vuodenalku.... Ilahduttavaa, että Te täällä ja niin moni muu näyttää pitävän kunniassa arvoja! Eivät ne tulkintoja kaipaa, Niinistö kirjoittaa.

MTV3 Uutiset kertoi aiemmin viikolla, että Niinistö haluaa tiputtaa omaa palkkiotaan viidenneksellä vuoden 2006 tasolle. Presidentti toimitti asiaa koskevan kirjelmän valtioneuvostolle viime viikon perjantaina. Presidentin vuosipalkkio on nyt 160 000 euroa, josta se alenisi 126 000 euroon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.