Julkiset pissalenkit Lennun kanssa, kiperiin kysymyksiin vastataan kuvalla vauvasta – kuinka harkittu on presidentti Niinistön julkisuuskuva?

Pöllöraati ruoti Sauli Niinistön julkisuuskuvaa 1:41

Voiko presidentin kansansuosio nousta yli sadan prosentin? Muun muassa tämä puhutti aamun Pöllöraatia Huomenta Suomessa.

Kansa sai hämmästellä viimeksi eilen tasavallan presidentti Sauli Niinistön tavallisuutta, kun kuvaajat bongasivat hänet lenkiltä Lennu-koiransa kanssa.

Presidentti Sauli Niinistö ulkoilutti Lennu-koiraansa Kesärannan liepeillä 0:36

Viime viikonloppuna Niinistö kohautti istumalla portailla kuunnellen vaimoaan Jenni Haukiota Helsingin Kirjamessuilla. Muut istumapaikat oli jo varattu.

– Mä en jaksa olla kauhean närkästynyt tästä kuvasta. Jos hän haluaa tällaista antaa. Trump ja Putin luo toisenlaista kuvaa, kyllä mä näistä valitsisin Sauli Niinistön, kommentoi raatilainen, Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Kemppaisen mukaan Niinistön toiminnassa on ripaus harkittua mediastrategiaa, mutta vastaavaa harkintaa hän suosittelee kaikille suomalaisille.

Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson on Kemppaista pisteliäämpi Niinistölle.

– En usko, että portailla istumisessa oli mitään harkintaa, mutta jos kysytään vaikeita Fennovoimasta, niin hahaa, sitten julkaistaan kuva jossa on sekä vauva, että koira.

– Se oli söpö kuva, MTV Uutisten Jussi Kärki vastaa.

– Niin, muistatko Fennovoimasta enää mitään, Pettersson kuittaa.

Sauli Niinistö julkaisi ensimmäisen kuvan Aaro-vauvasta 1:04

Kärki tuumaa, ettei Niinistön tarvitsisi toisella kaudella enää kasvattaa kansansuosiotaan.

– Häntä kannattaa ja tukee jo varmaan 99 prosenttia, muistaakseni 100 prosenttia oli katto.



Lue myös:

    Uusimmat