Mainos

Julkiset pissalenkit Lennun kanssa, kiperiin kysymyksiin vastataan kuvalla vauvasta – kuinka harkittu on presidentti Niinistön julkisuuskuva?

1:41

Voiko presidentin kansansuosio nousta yli sadan prosentin? Muun muassa tämä puhutti aamun Pöllöraatia Huomenta Suomessa.

Kansa sai hämmästellä viimeksi eilen tasavallan presidentti Sauli Niinistön tavallisuutta, kun kuvaajat bongasivat hänet lenkiltä Lennu-koiransa kanssa.

0:36

Viime viikonloppuna Niinistö kohautti istumalla portailla kuunnellen vaimoaan Jenni Haukiota Helsingin Kirjamessuilla. Muut istumapaikat oli jo varattu.

– Mä en jaksa olla kauhean närkästynyt tästä kuvasta. Jos hän haluaa tällaista antaa. Trump ja Putin luo toisenlaista kuvaa, kyllä mä näistä valitsisin Sauli Niinistön, kommentoi raatilainen, Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Kemppaisen mukaan Niinistön toiminnassa on ripaus harkittua mediastrategiaa, mutta vastaavaa harkintaa hän suosittelee kaikille suomalaisille.

Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson on Kemppaista pisteliäämpi Niinistölle.

– En usko, että portailla istumisessa oli mitään harkintaa, mutta jos kysytään vaikeita Fennovoimasta, niin hahaa, sitten julkaistaan kuva jossa on sekä vauva, että koira.

– Se oli söpö kuva, MTV Uutisten Jussi Kärki vastaa.

– Niin, muistatko Fennovoimasta enää mitään, Pettersson kuittaa.

1:04

Kärki tuumaa, ettei Niinistön tarvitsisi toisella kaudella enää kasvattaa kansansuosiotaan.

– Häntä kannattaa ja tukee jo varmaan 99 prosenttia, muistaakseni 100 prosenttia oli katto.Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja